Момиче с акне покори и Седмицата на модата в Ню Йорк


Момиче с акне покори и Седмицата на модата в Ню Йорк

Касандра Банксън, която страдаше от остра форма на акне, демонстрира увереност, когато вчера дефилира на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Тя стана известна миналата година, след като качи в YouTube видео урок по гримиране, показващ как със специална техника и подходящи продукти прикрива ужасните пъпки, покриващи лицето, врата и гърба й.

Но след като е потърсила помощ при дерматолог, сега тя се радва на успех като модел и вчера за първи път дефилира на ревюто на дизайнерката Стейси Игел.

Игел каза, че веднага е била привлечена от външния вид на Банксън и е решила да я включи в модното си шоу.

Доскоро 19-годишното момиче от Данвил, Калифорния, толкова се срамувало от вида си, че спряло да ходи на училище, за да избегне постоянното подиграване от съучениците си.

Но благодарение на клипчето си в YouTube, което до сега е гледано повече от 11 милиона пъти, тя подписа договори с редица модни агенции в САЩ и позира за марки като Bebe и Range Rover.

Коментирайки първото си ревю по-рано тази седмица, Касандра каза през New York Post: "Мечтата ми се сбъдна да бъда тук по време на Седмицата на модата... Аз съм различен човек от този, който бях преди, защото сега имам много повече самочувствие".

Банксън, която е била диагностицирана с кистозно акне на 14 години, казва, че състоянието на кожата й е със 70% по-добро, откакто качи клипчето си в интернет.

Нейната мечта е да създаде собствена козметична серия за грижа за кожата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама