Моника Белучи за модата и Dolce&Gabbana


Моника Белучи за модата и Dolce&Gabbana

Моника Белучи ще продължи да работи за Dolce&Gabbana. Италианската красавица си сътрудничи от дълго време с модната къща и планира да продължи да се снима в нейни бъдещи рекламни кампании.

"Долче и Габана са толкова креативни. Споделяме много красива история. Направих първото си ревю за тях и с течение на времето създадохме специални отношения, които не престават да се задълбочават и ще продължат да се развиват", сподели красивата актриса пред френския вестник "Фигаро".

Макар в последните години да се преориентира от модата към киното, 48-годишната Белучи е категорична, че не е напуснала модния свят завинаги и сега приема моделска работа само за забавление.

"Все още обичам да се снимам, но преди това беше работа. Сега го правя само за удоволствие и защото го искам. В един момент от кариерата ми това се превърна в рутина... А когато нещо се превърне в рутина, то не е толкова интересно", казва Моника.

Актрисата признава, че започнала да тренира, едва след като станала майка на сравнително късен етап от живота си на Дева и Леони.

"Дълго време избягвах всякакви физически упражнения. Но след втората ми бременност започнах да работя с треньор. Спортувам по един час на ден, когато имам време, но никога не правя джогинг, не се отразява добре на ставите ми!", разкрива Белучи.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама