Must have за есента: каубойски боти


Must have за есента: каубойски боти

Слънцето вече не свети толкова ярко и ветреца стана с една идея по-хладен, което означава, че вече можем спокойно да приветстваме есента. Тъжно е, че лятото си отиде, но пък е хубаво, че отново можем да се върнем към любимите си боти и жилетки. Тази седмица ще направим една компилация от най-необходимите ни есенни придобивки, които ще ни задържат в крак с модата през този толкова красив сезон.

Тези на пръв поглед неугледни боти с малко токче в действителност могат да се окажат най-добрата ви инвестиция за сезона: токът може и да не е висок, но все пак променя стойката и усещането е съвсем различно в сравнение с равните боти и кубинки от миналата есен. Освен това са невероятно удобни и могат да се комбинират идеално с тесни дънки, поли и дори рокли.

Истината е, че те присъстват в магазините всяка година и се появяват по краката на най-различни звезди с усещане за стил от Роузи Хънтингтън-Уайтли до Кейт Бозуърт, но досега някак ни беше трудно да ги вземем насериозно заради недостатъчно високия ток и малко странния профил. Но в момента, в който нашумялата дизайнерка Isabel Marant ги предложи в тазгодишната си колекция, изведнъж започнахме да ги виждаме в доста по-добра светлина.

Ето откъде можеш да си ги набавиш веднага:

Tendenz, 22.99 лв

Bershka, 69.95 лв

Zara, 169 лв

Zara/TRF, 119 лв

Bershka, 69.95 лв

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама