Най-добре и най-зле облечените на наградите Грами


Най-добре и най-зле облечените на наградите Грами
Снимка: Getty Images/Guliver

Престижните музикални награди "Грами" бяха връчени вчера на церемония в STAPLES Center в Лос Анджелис.

Големият победител на вечерта стана Сам Смит, който грабна четири отличия.

Известните дами тази година бяха заложили на много блясък, пайети и дълбоки деколтета. Разбира се, имаше и модни гафове, които събраха доста негативни коментари.

Най-добре облечени

Бионсе беше много секси в черната прозираща рокля на Proenza Schoule, която беше комбинирала с дълги зелени обици.

Макар че повечето известни дами залагат на рокли, певицата Гуен Стефани изглеждаше прекрасно с черния гащеризон на Atelier Versace.

Певицата Сиа и младата танцьорка Мади Зиглър също бяха с интересни облекла, съчетани с бухнали платинено руси перуки.

Кейти Пери, която от известно време се подвизава с лилава коса, беше заложила на блестяща сребърна рокля на Zuhair Murad и сатенени сандали на Sophia Webster.

Джеси Джей направи страхотно изпълнение с легендарния Том Джоунс. За церемонията тя също беше избрала блестящ тоалет с флорални мотиви.

Големи почитателки сме на дизайнера Elie Saab и затова ни допадна изборът на Тейлър Суифт - тюркоазена рокля, която показваше дългите й крака.

Най-зле облечени

Риана определено не беше улучила с тази обемна розова рокля, която напълно прикриваше хубавите й форми. Тя е дело на Giambattista Valli и смятаме, че всички ще се съгласят с нас, че й стои ужасно.

Поп кралицата Мадона също беше сред най-зле облечените на церемонията. 56-годишната певица отново беше заложила на по-разголен тоалет на Givenchy, приличащ на матадорски костюм. Тя го беше комбинирала с дълги кожени ботуши и ръкавици.

Joy Villa беше облечена в доста провокативна оранжева рокля, която приличаше на мрежа. Определено най-странният тоалет на наградите "Грами".

22-годишната британска певица Charli XCX също беше сред най-зле облечените дами - розов смокинг на Moschino и наметало от изкуствена кожа.

Въпреки че Фарел Уилямс си тръгна с цели три отличия вчера, той и съпругата му Хелън Ласичан бяха облечени доста неподходящо. Музикантът беше заложил на костюм с къси панталонки, а тя на цял гащеризон на Adidas.

Ким Кардашиян също не ни направи добро впечатление. Съпругът й Кание Уест беше в стилен черен костюм, а тя привличаше погледите със златния си блестящ тоалет на Jean Paul Gaultier. Рапърът е избрал тази рокля за Ким, като определено не сме фенове на толкова пайети на едно място.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама