Най-високият модел в света: Ръстът ми плаши мъжете


Най-високият модел в света: Ръстът ми плаши мъжете
Снимка: Instagram

Най-високият модел на света – Екатерина Лисина, която държи два рекорда на Гинес, се оплака, че не може да си намери мъж, защото височината ѝ плаши отсрещния пол.

Лисина е професионален модел, а рекордите ѝ са за височина и най-дълги крака в модния бранш. Тя е бивша баскетболистка. От родителите си руската красавица е наследила височината си (майката на модела е висока 188 см, а баща ѝ - 189 см) и прекомерно дългите крака, които са 134 см, и са най-дългите крака в света.

Екатерина се извисява с цели 205 сантиметра над земята.

Лисина коментира любовния си живот в подкаст с бившата порно звезда Алексис Тексас.

"Всяко момче, което срещна – независимо преди докато учех, или сега в кариерата, е по-ниско от мен. Това автоматично ги плаши и ги отблъсква", жалва се моделката.

Попитана от Алексис дали някога е била с някой по-нисък от 1.80 м., който така или иначе ще ѝ е до гърдите, Екатерина отговари: "Не, но и не мога да си представя да изляза с още по-нисък мъж".

Сред основните изисквания на модела – освен мъжът да е на сходен ръст - е да има средства да я издържа и глези. "Той определено трябва да се грижи за мен… Като ми отделя внимание, подкрепя финансово, ако може. Но мисля, че най-важното нещо в една връзка, е химията и духовната свързаност... Ако няма духовна връзка и дори ако ви харесва как изглежда човекът, така или иначе връзката няма да е дълга."

Рускинята се е преместила от Москва в Лос Анджелис. В интервюто призна също, че не излиза много навън, а предпочита да използва приложения за запознанства.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама