Новият испански тренд, който завладя света (ВИДЕО)

  • Новият испански тренд, който завладя света (ВИДЕО)
    Дата: Снимки: Actualno.com
Дата: 09.11.2018 Снимки: Actualno.com
Iwoman.bg

Няма жена по света, която да отрече, че обожава да се чувства единствена, различна и специална. Един от най-добрите начини да го направи е да създаде свое уникално излъчване, подчертано от красиво бижу, с което със сигурност няма да остане незабелязана.

Тази "тайна" женска мисия в последно време ни изглежда все по-възможна, тъй като от края на миналата година в България е испанският бижутериен бранд UNOde50. В концепцията на марката се крие именно магията да открива и подчертава личния стил и индивидуалност на всяка дама, дръзнала да се потопи в света на красивите дизайнерски бижута.

"Едно от 50", както всъщност се превежда от испански името на лейбъла, обуславя първоначалната концепция, заложена при неговото създаване. През 1996 г. в Мадрид група млади дизайнери, начело с Хосе Асулай, имат огромното желание да направят нещо много по-различно от всичко, правено до момента, и така създават марка от изцяло ръчно направени бижута. Произвеждат само по 50 бройки от модел, а за да запази елемент от тази символика и днес, в момента UNOde50 правят лимитирани модели към всяка колекция, която пускат на пазара – разбира се 50 на брой в целия свят.

За изработката на бижутата се използва специална сплав, която е изключително олекотена. Нейният състав е тайна, но едно е сигурно – останалите материали, които се ползват в изработката – 18-каратово злато, стерлингово сребро, естествени кристали "Сваровски", изработени специално за бранда, естествени перли, стъкло Мурано, както и естествена телешка кожа. Покритието, което се използва е в пъти по-дебело от стандартното и марката няма нито една рекламация от своето създаване през 1996-та година до днес.

Един от емблематичните модели на UNOde50 е с водно конче, което също крие символика. "Dragonflies in my stomach", както казват испанците като аналог на популярното "Butterflies in my stomach", е запазен израз на марката.

Друг емблематичен елемент е катинарчето, което е символ на протекцията и заключването на щастието, което трябва да остане при теб.

Какво от своя страна символизира предстоящата колекция на бранда и други любопитни неща около създаването му ни разказа Джули Лепоева - маркетинг мениджър на UNOde50. Какво точно ни сподели тя, заедно с Марина Иванова, бранд мениджър на марката - можете да видите във видеото.

Освен онлайн красивите бижута на UNOde50 можете да открие в Paradise Center.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.