Обувки, които трябва да имаш през есента


Обувки, които трябва да имаш през есента

След като миналата седмица ви представихме якетата, които трябва да присъстват в есенния ви гардероб, днес ще ви покажем обувките, от които имате нужда през този сезон.

Кецове


Кецовете са супер удобни и са подходящи за по-студените есенни дни. Разбира се, стига да не вали дъжд. Те са перфектни за всички жени, които обичат по-небрежната визия.

Обувки тип Оксфорд


Тези удобни и стилни обувки със сигурност ще държат на топло и сухо крачетата ви през есента. Обувките тип Оксфорд може да носите както на разходка, така и в офиса.

Лоуфъри


Този тип обувки бяха много модерни през пролет-лято 2014 и ще останат актуални и през есента. Комбинирайте ги с любимия си шлифер и няма да сбъркате.

Боти


Ботите са обувките, които задължително трябва да присъстват в есенния ви гардероб. Те са перфектни, когато времето не е подходящо нито да носите по-отворени обувки, нито високи ботуши. Предлагат се в различни цветове и стилове.

Гумени ботуши


Ако трябва да сме честни, трудно се намират кожени обувки, които да са напълно непромокаеми. И тъй като имаме лош опит, ви съветваме най-после да си купите гумени ботуши, ако все още нямате. За щастие вече се предлагат много стилни модели, с които няма да изглеждате като рибар.

Обувки на ток


Те са абсолютна класика и може да ги носите почти през цялата година, така че задължително трябва да имате поне един чифт. Обувките на висок ток ще допълнят елегантната ви есенна визия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама