Обувките Badura за Есен-Зима 2021/22: Авангард, гръндж и футуризъм


Обувките Badura за Есен-Зима 2021/22: Авангард, гръндж и футуризъм
Снимка: CCC

"Приятели" и "Матрицата", Бритни Спиърс и Spice Girls, гръндж и минимализъм - в края на 20-и и началото на 21-ви век модата, поп културата и шоубизнесът създават тенденции, които вдъхновяват и до днес. Стилът Y2K триумфално се завърна на модните ревюта, улиците на големите градове и рафтовете на популярните магазини. В колекцията на Badura за Есен-Зима 2021/22 има аксесоари, издържани в непокорния стил на онази епоха.

Момичетата този сезон носят обувки на масивна подметка - мокасини, ботуши с цип или в почти бял нюанс с контрастираща подметка. Ботушите от лак с връзки най-често се комбинират със секси рокли, ботушите на дебел квадратен ток препращат към каубойска визия, а уелингтън моделите с широка горна част стават ключов елемент от съвършения аутфит на всяка дама. В тази своенравна игра с модата нищо не е обичайно.

Разгледайте още модели ТУК!

Когато става въпрос за мъжете, моделите на Badura също следват тези тенденции и залагат на едноцветните трапери, маратонки с височина до глезена – стабилни, здрави и авангардни. Вижте още предложения за господата ТУК.

Новата колекция на Badura се отличава с оригинални дизайнерски разработки, използваните материали като естествена кожа гарантират отлично качество и издържливост. Клиентите на марката с над 40-годишна история, оценяват насладата и елегантността, които са характерни за първокласните марки.

Ако и вие искате да последвате тази тенденция, моделите на Badura вече са налични в магазините на CCC, а също онлайн на ccc.eu и в приложението.


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама