Оригиналното спортно облекло Адидас - наистина си струва


Оригиналното спортно облекло Адидас - наистина си струва
Снимка: ПР

Спортувате или не, няма да сгрешите, ако обогатите гардероба си един или няколко модела спортно облекло Адидас. Световният бранд може да предложи за всекиго по нещо, в което да се чувства удобно и изключително комфортно.

За тези, които не излизат от спортните зали

Без значение дали сте активно спортуващи или се занимавате със спорт на аматьорско ниво, сигурни сме, че не искате да правите компромис с удобството и качеството на спортното облекло, което носите по време на тренировки. Избирайки спортното облекло Адидас, вие получавате възможно най-големия комфорт, защото продуктите на този бранд се разработват с голямо внимание към детайла и с грижа към спортуващите.

Спортните облекла, които носят марката Адидас, са разработени по най-нови технологии, а широкият спектър, в който се предлагат, ви позволява да избирате между голяма гама от модели тениски, суичъри, клинове, спортни екипи, тренировъчни облекла за йога, пилатес и т. н.

Не е за подценяване и фактът, че при производството на облеклата си световният бранд използва модерни технологии. В почти всички модели присъстват мрежести вложки за повишаване на вентилацията, както технологията AERO READY, която позволява правилно да се абсорбира потта и тениската ви да остане суха, дори след тежка тренировка. А при най-новите си модели спортни облекла Адидас използва супер нова технология - RAIN. RDY, която е устойчива на дъжд и вятър, като ви позволява да тренирате активно, без да се съобразявате с метеорологичните условия. Адидас е и сред първите компании, които произвеждат продуктите си с грижа към природата и първият спортен бранд, който използва рециклирани материали и т. н. "веган" кожа за производство на спортни обувки.

Търсите ли най-доброто като стил, качество и удобство? Оригиналното спортно облекло Адидас наистина си струва.

За тези, които си стоят у дома

Тези от вас, които с началото на пандемията промениха работния си делник и вместо от офиса работят вкъщи, Адидас предлага изключително удобно, но едновременно с това елегантно облекло, в което ще се чувствате страхотно. Сред широката гама от продукти можете да откриете функционални и удобни клинове, панталони, спортно-елегантни блузи, суичъри, ветровки и разбира се, оригинални маратонки.

Искате да работите от вкъщи облечени в удобно облекло, което освен това изглежда секси и стилно? Комбинирайте клин за йога или пилатес с удобна тениска, потник или суичър Адидас и сами ще се изненадате от силната си визия.

За тези, които обичат градските приключения

Спортните облекла Adidas са създадени, за да ви носят удобство и комфорт във всекидневните ви приключения и вашият стил ще бъде разпознаваем навсякъде, където се появите. В колекцията всекидневна или кежуал мода на бранда можете да откриете пуловери, дънки, поли, рокли, тениски, къси панталонки, потници и ризи, които следват диктата на модата в момента. Облеклата за градски приключения се отличават с удобство, практичност, свежест и голяма доза елегантност. Подходящи са за разходки, пикници, екскурзии.

Облечени в спортните облекла Адидас можете спокойно да отидете на вечеря, на официално събитие или просто да се разходите в парка.

За тези, които са влюбени в модата

През последните няколко години от световния бранд работят усилено в посока, която да даде възможност спортното облекло да заеме място си на световните модни подиуми. И усилията им се увенчават с успехи. В сътрудничество с Адидас работят топ модни дизайнери като Стела Маккартни и Йоджи Ямамото, които успяха да наложат марката и в света на модата. Линиите нови спортни облекла, които двамата дизайнери създават за Адидас, са нещо съвсем ново и осъществяват връзка между света на спорта и висшата мода. Облеклата са свежи, дръзки и с неустоим чар. Притежават харизмата на спортния бранд, но също така шика и екстравагантността на висшата мода.

Днес рокли, поли, пуловери, панталони, спортни обувки и якета на световноизвестния бранд могат да бъдат видени както на модните подиуми по цял свят, така и да бъдат закупени от почитателите на спортно-елегантния стил.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама