Отпразнувай любовта си с Pandora!


Отпразнувай любовта си с Pandora!
Снимка: Pandora

В последните месеци от зимата Pandora те кани на шеметно цветно приключение с най-новите модели в първата си колекция за 2021 г. Като ярък предвестник на пролетта и силен израз на любовта Pandora създаде специално за теб и твоята любяща същност талисмани с цвят, които носят твоите чувства и послания навсякъде. Сред тях са обсипаните с цветни цирконии и кристали сребърни талисмани „Любов към природата“ и „Любов към себе си“, както и „Любов към света“ и „Любов към красивото“ в Pandora Rose. Ако искаш нещо по-изчистено, нежните клипсове от стерлингово сребро и Pandora Rose с цветни кристали и гръмки пожелания, като „Успех“, „Късмет“, „Щастие“ и „Смелост“ са идеални за теб. В допълнение към тях можеш да добавиш и класически обици под формата на малки халки в Pandora Rose в нежна комбинация с цветни кристали и  послание към света: за „Щастие“, „Успех“ и „Мъдрост“. Всеки модел, разбира се, може да се комбинира и със същия класически пръстен, който повтаря, за да затвърди напълно, посланието ти към всички, с които се срещнеш всекидневно.

Ако си по-смела можеш и да демонстрираш любовта си още по-отчетливо с талисмани, създадени специално за твоя Свети Валентин: изящният сребърен „Ромео“ и вечната му любов „Жулиета“ в Pandora Rose – и двата под формата на сърце, обсипано с бели цирконии.

От Pandora са помислили и за любовта към най-добрата ти приятелка – с висящите сребърни талисмани „Сродна душа“ и „Приятели завинаги“, които се съчетават перфектно с новия Pandora О символ с розови кристали.

Сред талисманите в новата колекция е и тематичният „Клубен талисман 2021“, който събира ведно надеждата, закрилата и позитивните емоции, които предстоят през новата година. В самия му център пък блести миниатюрен диаманд, с който със сигурност няма да останеш незабелязана. Затова, ако си щура мечтателка, която е решена да постигне всичките си необятни и бляскави желания, то „Клубен талисман 2021“ от Pandora е за теб.

Ако пък си нежна натура, можеш да излъчваш своята „Тайнствена красота“ с едноименното колие с розов емайл и цирконии в Pandora Rose, което върви идеално в комбинация със същия супер стилен пръстен или пък твърда гривна.

В случай, че искаш да изпратиш нежно послание на света с Pandora, можеш да го направиш и със сребърните висулки „Доверие“, „Удоволствие“, „Спокойствие“, чиито акценти са кристалите съответно в бял, бледорозов и нежен лилав цвят.

А ако си фен на DisneyxPandora, то обиците „Disney романтика“ и едноименният сребърен талисман с червен емайл, кристали и нежна гравюра „Love and Kisses“ са задължителни попълнения в свежия ти зимен стайлинг.

Каквото и да избереш, нека цветът, любовта и красотата струят от теб с бижута Pandora където и да си!

И не забравяй – всичко, което обичаш е на pandora.net

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички