Pandora посрещна пролетта с нови три колекции


Pandora посрещна пролетта с нови три колекции
Снимка: Pandora

Пролетно настроение, цветни акценти, ефирност, нежност и много усмивки ни очакват с бижутата от новите три колекции на Pandora за пролет 2023! Изящните модели на най-разпознаваемият дамски бранд бяха представени в OURHOOD Home - домът на уюта в сърцето на София.

Новите модели на Pandora дебютират в магазините на бранда в България на 01.03.2023, а вдъхновението за тях идва от топлината на слънчевите лъчи, радостта, която се носи във въздуха и лекотата в настроението, в това специално време от годината, когато изпращаме зимата и посрещаме пролетта.

С нарастването на деня и наближаването на пролетния сезон небето става все по-синьо, а природата се събужда от дългия зимен сън, за да разцъфне в пълния си блясък и да ни донесе усмивки. Именно това правят и прелестните нови бижута на Pandora от колекция “Пролет 2023”! Сред цветните модели срещаме обеци и талисмани под формата на пеперуди, пойни птички и други символи на пролетта, чиито символики също са тематични: „Пролетна свежест“, „Лекота“, „Цветни градини“, „Свобода“, „Проблясък“ и др.

Освен цветни пролетни мотиви, откриваме и нови модели от MarvelxPandora. След като през декември 2022 най-големият бижутериен бранд в света представи колекция, посветена изцяло на любимия на всички деца супергерой Спайдърмен, сега идва ред и на абсолютните фаворити от Вселената на Marvel: Пазителите на Галактиката. Сред тях са гривна Marvel в Pandora Moments и сребърните талисмани „Стар Лорд“, „Рокет“ и „Танцуващото бебе Груут“ в емблематичната си поза, което можем да комбинираме перфектно с пръстена „Груут“ от същата серия.

Pandora представи и лимитирани модели, вдъхновени от предстоящия празник, отпразнуващ Жените - 8ми март. В колекцията е заложена много нежност, женственост и отбелязва устойчивите връзки в едно семейство, любовта, подкрепата и единството. Сърцето докосват талисмани като “ Благодаря за всичко, мамо”, “Мама, баба и аз”, “Семейна ценност”.

Пролетното усещане бе подсилено с ефирна пролетна декорация от Manghee Atelier, галеща сетивата на всички гости и разпръскваща усещането за промяна, ново начало и по-топли дни, за които всички мечтаем в края на зимния сезон. Красивото събитие, изцяло в стил Pandora бе допълнено от нежните български вина Lonа est Via, които стартират романтичната си история край Чирпан, между лавандулови поля и рози. Създават мед, вино & етерични масла и бяха нотката, която завърши уютната вечер, празнуваща пролетта и нейното очарование.

Посрещнете новия сезон, дайте път на новото начало и пуснете слънцето в душата си с новите модели на Pandora, които ще откриете в България от 01.03.2023г. или пазарувайте екслузивно онлайн още сега на www.silvercourt.bg.

За повече пролетно настроение посетете pandora.net

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички