Перфектната булчинска рокля според зодията


Перфектната булчинска рокля според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Моментът, който сте чакали цял живот, най-сетне е настъпил – ще се омъжвате! Време е да изберете булчинската рокля на мечтите си. Но както знае всяка бъдеща булка, нищо не може да ви подготви за лудницата, която настъпва при търсенето на рокля. Да откриете Единствената, която едновременно да е красива, удобна и да подчертава вашата индивидуалност, изобщо – да е това, което винаги сте си представяли, не е лесна работа. Но астролозите твърдят, че могат да ви улеснят и да ви препоръчат перфектната булчинска рокля според вашата зодия. Нека видим дали е така.

Овен

1. Lovely Midnight Dress: Вие харесвате по-простите неща в живота и цените комфорта повече от екстравагантния дизайн. За вашия сватбен ден прескочете всички рокли-торти и се спрете на тaкава изчистена рокля, изрязана по-високо отпред, със структуриран силует и джобове. Допълнете с интересен аранжимент от цветя и обувки в телесен цвят за визия, която винаги ще е модерна.

Телец

2. BHLDN Ariane Gown: Телецът е уравновесен, традиционалист и иска ангажимент за цял живот. Откакто се помните, винаги сте си мечтали за приказна рокля с тюлена пола (и тиара!). Тази ултра романтична рокля с флорални апликации е точно за вас. С нея ще изглеждате и ще се чувствате като Дисни принцеса на специалния си ден.

Близнаци

3. Roksanda Draped Cutout Jersey and Crepe Jumpsuit: Близнаците са известни с въображението си и мисленето извън рамките. Вероятно подготвяте нетрадиционна сватбена церемония, на която да замените традиционната рокля с костюм с панталон – едновременно минималистичен и екстравагантен.

Рак

4. Nasty Gal Voltage Multi Wear Maxi Dress: Ракът не е срамежлив и скромен. Той е душата на партито и не се страхува да покаже малко плът. С тази прозрачна рокля можете да покажете краката си, но по един класен и елегантен начин.

Лъв

5. Self-Portrait Teardrop Lace Peplum Dress: Надарени с око за детайла и отворен ум, вие ще оцените висококачествената изработка и иновативната кройка на тази рокля. Чиста елегантност, съчетаваща високо деколте и интересна, прозрачна дантела. Комбинирайте с ниски обувки за още по-добър ефект.

Дева

6. J.Crew Percy Gown: Практичен и рационален е вашият стил. Вместо мимолетни тенденции и екстравагантни кройки, вие търсите класиката. За вашата традиционна сватба тази рокля в цвят слонова кост с гол гръб и дълга до земята пола е идеален вариант. Комбинирайте с висящи обеци или елегантен кок.

Везни

7. Rosie Assoulin Matisse Cutout Stretch-Crepe Gown: Вие сте визионери, с влечение към изкуствата и хуманитарната сфера. Във всичко, което правите, търсите баланс и хармония – почти до степен на перфектност. С тази интересно изрязана рокля гарантирано ще оберете овациите.

Скорпион

8. Stone Cold Fox Bridal Market Gown: Страстният Скорпион с ярка индивидуалност би се осмелил да блесне с тази рокля. Всичко – от голите рамене без презрамки до нетрадиционната дантела ще ви накара да се чувствате изключително специални на вашия сватбен ден.

Стрелец

9. Rachel Zoe Annie Dress: Булките Стрелец винаги са готови за приключение. Дали сватбата ще е на морския бряг или в задния двор – нищо не е по-подходящо от тази бохо рокля с широки ръкави. Комбинирайте я с корона от цветя и разпуснати коси.

Козирог

10. Houghton Contessa Silk Coat Dress: Не им позволявайте да ви заблудят! Дори консервативните и дисциплинирани Козирози нарушават правилата понякога. Вижте тази рокля, едновременно традиционна и ефирна, с принт на цветя. Не се колебайте да я съчетаете с винтидж медальон или брошка.

Водолей

11. Reformation Harper Two Piece: Водолеят цени оригиналността и е загрижен за околната среда. С този страхотен комплект от две части ще изглеждате страхотно, като при това ще сте екологични и няма да похарчите куп пари. Съчетайте с марокански сандали за една неповторима визия.

Риби

12. Free People Lillian Gown: Вие сте състрадателна и артистична душа, която копнее за най-незабравимата сватба под звездите – и може би малко диви цветя в косите. С тази ефирна, бродирана рокля с широки ръкави ще събирате овации от близо и далеч.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама