Пищни модели по бански срещу Sports Illustrated


Пищни модели по бански срещу Sports Illustrated

По-рано тази година моделите Нина Агдал, Лили Олдридж и Криси Тайген украсиха корицата на 50-ия брой на годишния каталог за бански костюми на сп. Sports Illustrated. Четири плюс сайз модела, включително супермодела Робин Лоули, решиха да покажат, че жени с всякакви форми също могат да бъдат секси и уверени по бански, като заснеха подобна снимка.

Фотосесията е по идея на Swimsuits for All, компания, която прави бански костюми за по-пищни дами, и е била включена в безплатен календар.

За 27-годишната Габи Грег да бъде част от кампанията Sexy at Every Curve е било начин да помогне на жените да осъзнаят, че не трябва да изглеждат по определен начин, за да носят бански или да се забавляват на плажа.

"Беше страхотно да снимам с такива положителни жени, които обичат телата си. Много жени се вманиачават да изглеждат безупречно по бански, но се надявам, че тази кампания ще им помогне да разберат, че не трябва да отслабват, за да отидат на плажа и да се чувстват удобно”, смята Габи, която споделя модни съвети с други пищни жени в блога gabifresh.com.

От компанията Swimsuits for All, която използва лозунга "Нашата любима извивка е вашата усмивка", смятат, че най-добрият посланик на тяхната марка е щастливият клиент.

Те са призовали пълни жени да изпращат свои снимки по бански, които могат да бъдат разгледани на блога на марката и в Instagram. На фотосите дами са комбинирали своите бански костюми с кърпи за глава, бижута, слънчеви очила и други интересни аксесоари. А това е едно от посланията на кампанията – всеки може да носи бански, но не всеки знае как да го прави със стил.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама