Покупка на бельо онлайн? Изненадващо лесно и удобно


Покупка на бельо онлайн? Изненадващо лесно и удобно
Снимка: Astratex.bg

Новите обстоятелства ни учат да опитваме нови неща. Едно от тях може да е закупуването на бельо онлайн. След като опитате предимствата му, всички евентуални притеснения, които имате, ще изчезнат. Онлайн пазаруването е лесно и удобно. То спестява време и пари, и дори не се налага да ставате от дивана. Заедно с най-големия онлайн магазин за бельо в Европа, Astratex, събрахме полезни съвети, която трябва да знаете, преди да започнете да пазарувате онлайн.

Отделете малко време за себе си

Можете да пазарувате онлайн по всяко време на денонощието. Когато в дома ви е тихо и спокойно, създайте приятна атмосфера. Направете си чаша чай и се потопете в света на красивото дамско бельо. Разгледахме асортимента на Astratex.bg и трябва да признаем, че той е доста по-богат от този на физическите магазини. Ако имате ясна представа какво искате, просто използвайте опциите за филтриране, които ще ви улеснят в намирането на идеалните продукти за вас.

Пазаруване без срам  

Едно от многото предимства на поръчването на бельо онлайн е дискретността. Само вие знаете какво поръчвате и в какъв размер. Можете спокойно да разгледате основни продукти като памучни бикини, сутиени и стягащо бельо, но също така без срам можете да „хвърлите по едно око“ и на секцията с еротично бельо, която съдържа разнообразни комплекти, прашки, нощнички, корсети, жартиери и много други.

Открийте размера на сутиена си за няколко минути 

Когато избирате облекло, пижами или бикини, изберете размера, който носите по принцип. Все пак, най-добре е да погледнете и таблицата с размери, която ще намерите в страницата на продукта. Но как да изберете сутиен? Тук ситуацията е малко по-различна, но не е толкова трудна, защото можете да използвате онлайн консултация, която ще калкулира правилния размер за вас. С няколко бързи кликвания и шивашки метър ще можете лесно да откриете правилния размер на сутиена. Онлайн консултацията взима предвид не само точните ви мерки, но и типа фигура, формата на гърдите и възрастта ви. И ако все пак не сте сигурни, поръчайте повече размери и запазете само тези, които ви пасват. Останалите можете да върнете.

Пробвайте покупката от удобството на дома

Домът е идеалното място за пробване на бельо. Насладете се на свободата, която носи домашното пространство. Вкъщи можете да пробвате всеки продукт на спокойствие и да видите как новото бельо се съчетава с любимата ви рокля или блуза и как изглежда отстрани.

Нещо не ви допада? Заменете го или го върнете

Ако даден продукт не ви е паснал или просто не е това, което сте очаквали, можете съвсем спокойно да го върнете или замените. Всички магазини имат тези две опции. Някои от тях предлагат и съвсем лесна онлайн замяна, в която можете да отбележете новият желан продукт и този, който заменяте.

Винаги залагайте на доверени магазини

Онлайн пазаруването крие и своите рискове. Затова винаги пазарувайте от магазини, на които знаете, че можете да имате доверие. Ключови елементи, за които да погледнете са разплащателните методи, начините за доставка, времето за доставка и не на последно място езика на онлайн магазина и дали, ако той е чуждестранен, е преведен правилно. Например, ако даден електронен магазин няма опция за наложен платеж, това може да бъде сигнал за измамен или несъществуващ магазин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички