Прелестни дамски бански костюми


Прелестни дамски бански костюми
Снимка: iStock/Guliver

Готови ли сте за лятото? Идва сезонът на изрязаните дамски бански костюми, стилните и изящни бански от две части, както и на елегантните цели модели.

Всяка една дама мечтае за перфектния бански, с който да подчертае исканото от нея и да се почувства идеално - в свои води. Буквално и преносно. Хубавият бански костюм е способен да направи точно това. Той може деликатно да прикрива интимните зони, а същевременно да привлича всички мъжки погледи. Няма нужда от много думи, за да придобиете представа. Насладете се на предложенията и не забравяйте да запазите любимия си модел на Flaro.bg.

Дамски секси бански костюм с цветен принт

Първият тип бански е класически секси дамски бански костюм от две части. Мострите са с цветен принт и предлагат голям избор от нюанси и багри. Пълната колекция ще намерите във Flaro.bg. Изящен и стилен, този вариант е предпочитан избор на много дами.

Дамски секси едноцветен бански костюм от две части

Вторият модел е сексапилен дамски едноцветен бански костюм от две части. Тук определено ще впечатлите много представители на противоположния пол. Банският е семпъл и не оставя много на въображението. Горнището е без банели. Удобен е в комбинация с туника или рокля. Наситените цветове изпъкват навсякъде.

Модерен дамски бански костюм от две части

Оценете този стилен модерен дамски бански от две части. Бродерията от рози придава адски нежен вид и стилен завършек на целия тоалет. Черният цвят е класически за летните бански и позволява комбинация с най-различни връхни дрехи. Предлагаме да опитате нещо с флорални мотиви за допълнителен тон.

Дамски бански костюм от две части с принт

Представяме дамски бански костюм от две части с принт. Напълно подхожда на младите дами, които са влюбени в сексапилния стил и същевременно закачлив мотив от цветя и плодове. Не забравяйте и слънчевите очила. Задължителен аксесоар към всяко лятно облекло.

Дамски цял бански костюм с дълбоко V-деколте

Преминаваме на нещо по-различно. Стилен дамски цял бански костюм. Дълбокото V-деколте привлича погледите ни на момента. Нежната материя не позволява кожата ви да бъде наранена или горещината да бъде в повече. Страхотно предложение на всяка дама, залагаща повече на елегантния стил и наситените цветове.

Дамски цял бански костюм с леопардов принт

А ето и модел, символизиращ истински буйния дух на една жена, подчертан от леопардовия принт. Този дамски цял бански костюм, е подчертан с черен колан, който позволява на самата кройка да изпъкне значително. Бъдете крещящо нестандартни и главозамайващи с него!

Сигурно вече имате нещо, което сте си харесали и нямате търпение да сподели с приятелките? Направете го веднага, като не забравяйте да посетите и уебсайта на Flaro.bg, където ще се натъкнете на още впечатляващи находки!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама