Пролетни тенденции от H&M


Пролетни тенденции от H&M

Новият сезон е един от най-вълнуващите периоди за модата и тази пролет. H&M предлага бохемски стил в спортен вариант за жените. Тук дизайнерите представят техния професионален избор от определени ключови за сезона модели.

"Наистина харесвам новата бохемска линия на H&M" - казва Ан-Софи Йохансон, главен дизайнер в H&M. "Отново носи свеж дух, благодарение на по-спортните модели, избелелите цветове и новите начини на декориране."

- Капитонирано спортно яке: "Перфектният модел за началото на сезона. Якето е ключова тенденция с неговия спортен силует, омекотен от подплатата и щампите."

- Сако със свободен силует: "Това е един от онези модели, които нямам търпение да започна да нося. Знам, че ще разчитам на неговия лек силует през целия сезон!"

- Пола с ресни: "Полата е истинска експлозия от цветове и настроение с нейните ресни на пластове. Изглежда страхотно в съчетание с по-стандартни модели, като така взима най-доброто и от двата типа дрехи."

- Широки червени панталони: "Забележително е как нещо толкова модерно може да носи едновременно и бохемско усещане. Това се дължи на свободния начин, по който падат тези задължителни за сезона панталони."

- Каубойски боти: "Тези боти придават модерно усещане на бохемския стил. Изглеждат изумително, особено в съчетание с чанта с ресни."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама