Първата дамска чанта Porsche Design


Първата дамска чанта Porsche Design

На стилно събитие в едноименния бутик на Porsche Design бе представен новият топ продукт в портфолиото на световноизвестния бранд – първата дамска чанта.

Ексклузивната дамска чанта – истинско бижу и чест за всяка дамска колекция, може да бъде намерена в официалния франчайз бутик на Porsche Design в Сердика Център в София.

TwinBag е истинска революция в света на дамските чанти със своя уникален дизайн и оригинална концепция – подвижните дръжки позволяват чантата да се носи в ръка или на рамо. Модерната и спортна визия за офиса мигновено се превръща в елегантен завършек на дамския вечерен аутфит. Името TwinBag изразява уникалността на продукта с две лица – ежедневна чанта с дълги дръжки и елегантна чанта с къси дръжки аналогично на близнаците, които имат еднакво ДНК и същевременно са различни личности.

Всяка чанта е направена във Флоренция от изкусните ръце на италианските майстори. В производството се използват най-висококачествените материали – растително дъбена кожа, подчертана от детайли от благородни метали /жълто, бяло и розово злато, сребро и хром/. Опитът и традицията на поколения италианските майстори прозират в сложния производствен процес – чантата се шие ръчно от едно цяло парче телешка кожа, металните детайли се галванизират и след това се полират ръчно, а подплатата е от мека алкантара.

Отличителната визия на всеки един модел TwinBag е резултат от многообразните комбинации от премиум кожа и метални детайли. Колекцията включва две лимитирани чанти – от сива крокодилска и синя щраусова кожа, както и 13 стилни и модерни варианта от телешка кожа. Цветовата палитра включва елегантно бяло, непреходно бежово, модерно оранжево и класическо черно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама