Ralph Lauren пусна колекция, вдъхновена от "Приятели"


Ralph Lauren пусна колекция, вдъхновена от "Приятели"
Снимка: Ralph Lauren

Всеки истински фен на емблематичния сериал от 90-те "Приятели", знае че една от най-добрите части на ситкома беше гардеробът на Рейчъл Грийн. Още от сватбената й рокля, показана в пилотния епизод, до емблематичния й стил в последните сезони, героинята на Дженифър Анистън оказа значително влияние в създаването на модните тенденции за периода. И сега, 25 години след дебюта на "Приятели", модният гигант Ralph Lauren създава колекция, вдъхновена от Рейчъл. Разбира се, надали е изненада за някого, че именно тази марка се заема със задачата, след като през последните няколко сезона героинята на Анистън работеше за гиганта.

20 ИНТЕРЕСНИ ФАКТА ЗА СЕРИАЛА "ПРИЯТЕЛИ"

За да е максимално "достоверна" колекцията "Wear to work", американският дизайнер работи в сътрудничество с Warner Bros. Част от моделите включват пуловери с висока яка, кожени панталони, карирани мини поли, кожени ботуши над коляното и въобще всичко, с което асоциираме Рейчъл Грийн, само че в по-съвременен вариант.

Разбира се, има и дрехи като леопардово и лилаво кожено яке, които отдават почит на някои от по-смелите модни решения на любимата ни "приятелка".

Цялата паметна колекция е част и от двете линии на марката – Polo Ralph Lauren и Lauren Ralph Lauren, което означава, че цените започват от приемливите 120 долара и достигат до 1300 долара. Разбира се, в търговския център Bloomingdales ще има и специална инсталация, която да отбележи 25-та годишнина на сериала, а посетителите ще мога да си вземат чаша безплатно кафе от пресъздадения там Central Perk. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама