Размени старите си дрехи и помогни


Размени старите си дрехи и помогни

Малко преди коледните празници, може да се включите в събитието "Empty Your Wardrobe". Заповядайте в Culture Beat (НДК) в неделя на 13.12.2015 г. от 11 ч. до 16 ч., за да споделите напълно БЕЗПЛАТНО ненужни си дрехи с останалите. Ще ви почерпят с вкусни канелени сладки и ще дегустирате греяно вино.

Донесете в деня на събитието всички дрехи, които не са ви нужни, за да ги размените за други, вдъхвайки им нов живот. Това е добър повод да обновите своя набор от дрехи за зимния сезон или спрямо нуждата, която имате.

Изискването е дрехите да са запазени, чисти и добре изглеждащи, като артикулите, които смятате да споделите, не трябва да надвишават 20 бройки. Можете да донесете всичко: дамски, детски, мъжки – дрехи и аксесоари. Качеството на това, което ще имате възможност да изберете и вземете съвсем безплатно, зависи от това какво ще донесете! Няма ограничения за сезон, материи и размери. Няма ограничение и в бройката, която искате да вземете обратно със себе си. Има осигурени закачалки и щендери.

Събитието ще премине под мотото "Chainging clothes. Chainging lives!". Организира се дарителска кампания, която цели да съберем средства и да се подпомогнат родителите на бебе Валери. Той има рядко заболяване и е неодходимо да се лекува в специализирана болница в Милано. Всеки, който иска да бъде част от тази кауза и да подари усмивка за Коледа на бебе Валери, може да го направи, като дари сумата от 4 лв. или повече, в кутията , поставена на входа на заведението. Половината от събраните средства ще предадем на родителите на бебе Валери, а с останалите ще подпомогнеш нашето събитие, за да те зарадваме с трето издание на „ Empty Your Wardrobe”.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама