Рокля или пола – вечната дилема на стилната дама


Рокля или пола – вечната дилема на стилната дама
Снимка: аlessa

 

Роклята е една от най–универсалните и същевременно удобни дамски дрехи. Тя води съществуването си от далечни времена и винаги е била израз на женственост. Създаването на лесен тоалет се състои именно в обличането на рокля. Независимо какви аксесоари ще изберете към нея, с каква чанта и обувки ще я съчетаете, тя не предполага наличието на други дрехи и не ви хвърля в сериозни размисли кое на кое ще пасне.

Слънчева целувка

Ако погледнем към неумолимо настъпващите летни жеги, роклята отново се явява подходящият начин да си осигурим елегантност, чар и прохлада в една комбинация. Съществуват изключително функционални модели с ластично бюстие, които в зависимост от своята дължина лесно могат да се трансформират в пола. Нужно ви е само ефектно горнище на бански и разходка по плажните барове.

Полите не отстъпват по разнообразие на моделите рокли, но винаги изискват допълнения. Къс топ, копринена блуза, високи токчета и пайети – това може би извиква у вас представата за разгорещен летен купон!

Свежи идеи

Тънките презрамки и широко изрязаните горни части на роклите ви предлагат варианти за успешно съчетаване с контрастен топ. Не забравяйте – всеки допълнителен елемент (под или над роклята) може да освежи моделите, с които вече всички са ви виждали. Якета, колани, шалове и каквото друго ви хрумне, стига да е подходящо, може да ви накара да се почувствате като с чисто нова дреха.

Това е много успешен трик за създаване на невероятни комбинации, които възраждат гардероба ви, без да се налага да купувате нови дрехи. Но пък не се налага и да се лишавате от последното.

Старото и новото – борба за надмощие

Настъпването на всеки нов сезон ни кара да преразглеждаме отново и отново старите дрешки. Добре е да прецените какво няма да обличате и да го изключите от общата картинка. Това ще ви осигури повече пространство за нови попълнения и лесен преглед на наличното. Направете свой ритуал да си набавяте и по нещо новичко. Всяко момиче си има любима неотразима рокля, която е способна да внесе божествено усещане. Винаги може да увеличите броя на тези необикновени модели, кой от кой по-екстравагантни, носейки отпечатъка на последните модни тенденции.

Дори и да не робувате на тях, понякога няма как да устоите. Повечето представителки на нежния пол считат за неустоимо да се накипрят в това, което предстои да се превърне в хит за сезона. Не е казано, че винаги трябва да обновявате изцяло гардероба си, но не ви пречи периодично да разполагате с ново попълнение, което обира овациите.

Не чакайте специален повод

Красотата и нежността вървят ръка за ръка с ежедневието на всяка жена. Не ви трябва повод, дори и минимален, за да изглеждате красиви. Това, че сте жена е достатъчно за това. Направете всичко по силите си да се чувствате неотразими всеки ден. На работа, на разходка или по задачи, разнообразието от тоалети и рокли може да е липсващата брънка от веригата.

Не забравяйте, красотата идва и от излъчването! А то пряко се влияе от това, което виждате в огледалото. Направете образа си неотразим и бъдете различни. Еднообразните дрехи могат да ви накарат да изглеждате скучни и нехайни.

Винаги намирайте начин да променяте външния си вид. Нова дреха, нов аксесоар, нова прическа или чанта. Без значение от метода, постигнете ли крайния резултат, значи мисията е била успешна.

Стилни рокли и дамски дрехи от Alessa.bg.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама