Шопинг уикендът, който НЕ бива да пропускате


Шопинг уикендът, който НЕ бива да пропускате
Снимка: Delta Planet Mall

Сещате ли се за онази истинска, неподправена радост, когато сте харесали пуловер или часовник и след известно време ги намирате на страхотни цени? Всички обичаме разпродажбите и изгодните сделки, независимо какво и как пазаруваме.

Само си помислете за сумата, която бихте похарчили за дрехи, обувки и аксесоари за предстоящия сезон и си представете, че всичко е с поне 10% отстъпка! Това, което остава след намалението, е достатъчно за вкусна вечеря с приятели, фризьор или дори почивка през уикенда. Да не говорим колко изгодно е, ако сте решили да купувате подаръци.

Възможно е всичко това да бъде реалност, по време на шопинг уикенда в Delta Planet Mall в град Варна, който ще се проведе между 22 и 24 октомври! В допълнение, на избрани точки извън търговския център ще се позиционират промо екипи, които ще раздават ваучери за допълнителни 10 лева отстъпка. Те ще се приемат в Delta Planet Mall, в обозначените на място търговски обекти по време на Шопинг уикенда.

През самия уикенд (23 и 24 октомври) от 13:00 до 16:00 ч. на място, в Delta Planet Mall, ще се организират и модни дефилета – на специално подготвени за случая подиуми за модни ревюта. Те ще са разположени на партерния етаж, пред магазини Sinsay и New Yorker. Ще можете да почерпите вдъхновение и да се насладите на стилни визии, представени от Guess, Scandal, KVL by Kenvelo, LC Waikiki, Reserved, Mohito, House, CROPP, Sport Depot, District, Superdry и много други.

Магазините, които ще се включат в този щур шопинг уикенд, са наистина много и предлагат страхотни отстъпки! Вижте всички предложения на www.deltaplanet.bg.

Откъде може да сдобиете с ваучер за допълнителни 10 лева отстъпка?

На 14 и 15 октомври от 16:00 до 19:00 часа в:

- Разград: до паметника на Майстор Манол

- Шумен: пешеходната част на бул. „Славянски“

- Търговище: площад „Свобода“, до фонтана

- Добрич: площад „Свобода“, до централната поща

На 16 и 17 октомври от 11:00 до 14:00 часа във:

- Варна: Севастопол

Заредете се с настроение и елате в Delta Planet Mall. Не пропускайте шанса да освежите есенно-зимния гардероб!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама