Спечели уникално бижу!


Спечели уникално бижу!

Аксесоарите са изключително важни. Една чанта, шал или бижу могат напълно да преобразят визията ни. И тъй като ние искаме да сте красиви и уникални, ви предлагаме да се включите в новата ни игра и да си спечелите страхотно бижу от нашите приятели Hildon Brand.

Единственото, което трябва да направите, е да напишете под тази статия под формата на коментар с Facebook профила си: "Искам бижу от Hildon Brand”.

На 11 юли, 12.00 часа, ще изтеглим победителката, която ще си спечели ваучер на стойност 50 лв., с който ще може да си купи прекрасно бижу от онлайн магазина на Hildon Brand - hildonbrand.com.

Ето и повече за Hildon Brand:

"Hildon Brand се стреми да върви в крак с модата, заедно с нас Вие ще можете да се докоснете до най-модните, стилни и интересни бижута ръчна изработка.

Ние имаме за цел да създаваме уникални и впечатляващи бижута и аксесоари съответстващи на вкусовете на всяка една дама, от нежни и семпли модели до пищни такива. Изключително много държим на уникалността и индивидуалността на моделите си, това е и причината често да създаваме само по една бройка.

При нас ще имате удоволствието да съблюдавате изключителните ни модели на бродирани ръчно бижута от полимерна глина и голямо разнообразие от гривни, броеници и колиета от естествени камъни.”

 Вижте част от бижутата, които могат да станат ваши:

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама