Споделена красота


Споделена красота

Поля Кинова – дизайнер на модна къща Paloma Fashion – отбелязва 10 години творческа дейност с колекция "Споделена красота”.

Във връзка с годишнината Поля Кинова споделя: "Вдъхновение и стимул да продължим напред и нагоре през годините са ни давали многобройните ни клиенти. Онзи деликатен и специален момент, в който виждаш, че дадена рокля е всичко, за което човекът насреща е мечтал. Това поражда желание да създаваме нови и нови още по-красиви, креативни и различни модели. Ще продължаваме да споделяме красота!”

Лице на колекцията "Споделена красота” е Гери Дончева.

Тоалетите в колекцията са разделени в две теми, като първата включва коктейлни и официaлни рокли, а втората – сватбени. Моделите в колекцията се отличават с изчистена линия на силуета, семпли кройки и оригинални идеи. Силуетите са: прав, А-линия, "русалка”, разкроени клоширани поли и класическия обемен тип "принцеса”.

При силуета тип "русалка” полата вместо тясна е във вариант свободно падаща. Винаги актуалните тоалети със силует ”принцеса” имат изискана и хармонична визия, отличаваща се с по-малко пищен обем. Дължините са в широк диапазон – от сексапилно мини, през елегантно късо до дълга галеща феерия. Материите в колекцията са основно: коприна, тюл, шифон, тафта и разкошната дантела "chantily lace”. В цветовата гама преобладават: телесен "nude color”, пудра, емералд, сапфир, цитрин, червено, цвят монтана, люляково лилаво, топаз, черно.

Специфики за горната част на тоалетите са: изящните голи гърбове, късите полуръкави, през 3/4 до дълги и акцентирано деколте както отпред, така и на гърба. Деколтетата варират от V-образно, полукръгло до затворено по врата с акцент – разголен гръб. За украсата и детайлите в колекцията Поля Кинова е наблегнала на перли, блясък от кристали, използвани са полускъпоценни камъни, мини панделки и приказна дантела.

При сватбените рокли се акцентира върху талията и затворените деколтета, като основните цветове са “off white” и "ivory”. Акцентите в украсата са нежни и деликатни. Впечатление прави тенденцията към късите дължини, с шлейфът присъства като красив класически детайл.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама