Сребърни бижута, които трябва да имаме през високосната 2020 годинa


Сребърни бижута, които трябва да имаме през високосната 2020 годинa
Снимка: архив

От миналото до днес сребърните бижута са се утвърдили като един от любимите аксесоари на всяка жена. Те са нежни и изключително адаптивни, в зависимост от тоалета, с който ги съчетаете - могат да бъдат както идеален завършек на вашата семпла визия, така и колоритен акцент за по-екстравагантен външен вид, когато поводът го изисква.

Нека да спазим традицията!

В миналото е съществувал народен обичай, според който през високосна година на шапките на булките и бебетата са се зашивали сребърни парички (вместо златни, които са се слагали през другите години) - за здраве и късмет, против уроки и лоши мисли. 

Вярвате или не, отражението на този обичай е научно доказано и носенето на сребърни бижута, като колиета, обеци и пръстени има положително въздействие върху самочувствието и здравето на всеки човек, дори и в съвремието.

Актуалното бижу днес

Изборът на сребърни бижута, подобно на дрехите, е строго индивидуален и зависи от личните предпочитания на всяка жена, но съчетаването им с актуалните тенденции винаги е добра идея. Богатата колекция от сребро онлайн на бижутерия Магазини Гранат ще ви позволи да намерите нещо, което да ви подхожда, но и да бъде съобразено с последните писъци на модата, които вече са ясни:

Сребърни ланци и синджири -  масивни, бунтарски и достатъчни. С тях лесно можете да утвърдите индивидуалния си стил и да привлечете вниманието на всяко събитие.

Сребърните брошки придобиха широка популярност през последните няколко години. Ако до преди известно време всички вярваха, че те са повик от миналото, то днес редица звезди, сред които Кейт Мидълтън, Мишел Обама и много други, залагат на тях за по-ефектна визия. Сребърните брошки са един приятен и ненатрапчив детайл за есента, който ще ви отличи сред тълпата.

Сребърните обеци - халки са истинска класика, която няма да излезе от мода. Те са атрактивни и впечатляващи. Техните форми непрестанно се менят, затова за блестяща визия заложете на нестандартно предложение, като например огромни халки, халки с висулки по тях или пък обсипани с естествени камъни. Особено актуален тренд в момента е носенето само на една обеца.

- При сребърните пръстени със сигурност този сезон важи максимата “Колкото повече, толкова повече”. Правилният подбор е от особено значение, така че не правете компромиси и се доверете на експерт в сферата, за да постигнете “УАУ!” ефект.

- Нежна и елегантна, сребърната гривна е задължително бижу за всяка жена. Тя е изтънчен аксесоар, който допринася за бляскава визия, независимо от повода. 

Сребърните медальони и кръстове са се превърнали в красиви символи на принадлежност, което ги прави винаги актуални. Те са едновременно бижута, но и носители на информация, затова изберете нещо, което отговаря на вашата индивидуалност и личните ви качества.

Бъдете подготвени за идната високосна година и се сдобийте с красиво и качествено сребърно бижу още сега! Добра идея е да подготвите още отсега подарък за коледните празници, не чакайте последния момент, защото тогава много хора поръчват онлайн и може да има забавяне на поръчките.

Имате възможност да се чувствате добре и да изглеждате добре с ефектните бижута онлайн в оналйн каталога на Магазини Гранат. Там ще намерите детайлно описание и снимки на всички сребърни бижута.

Още бижута може да разгледате и в Инстаграм страницата на Магазини Гранат:

https://www.instagram.com/magazinigranat/

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама