Стартира Sofia Fashion Week 2015


Стартира Sofia Fashion Week 2015

Започна Sofia Fashion Week - събитието, което стартира в Деня на София и в три вечери ще представи най-добрите марки и дизайнери от България и света в новооткритата зала EFE Marinela.

Виновници за бляскавото модно събитие на годината са собствениците на марката Sofia Fashion Week – Мария Бонева и Владимир Иванов.

Първи дойдоха домакините Ветко и Маринела Арабаджиеви, рекламният бос Краси Гергов и съпругата му Деница, Давид Михайович със съпругата и дъщеря си Кети Коблианидзе, Ирен Онтева, Ирина Папазова, Миглена Ангелова, Мая Цакова, Боян Томов, Виолета Донкова,Валентин Чиликов, Божидара и Ивайла Бакалови, Димитър Митовски и над 700 гости. 

Вечерта се открои с представянето на колекциите на Carducci, Dirk Bikkembergs, Valentino, Alexander Wang, Ermanno Servino, Balmain, Donna Karan New York, Stella McCartney, Cesare Paciotti, Giuseppe Zanotti, Addidas x Kanye West, All U R, Yves Salomon, Lilian Edwards, Flavio Castellani, Estee Lauder и Achilleas accessories.

Първата вечер бе предназначена за ревюта на чужди марки и представителства в България.

Днес модното събитие беше открито с танцово шоу, а след това бяха представени моделите от колекцията на Nina Naustdal.

Nina Naustdal е родена в Осло и от малка се увлича по модата и дизайна, като нейното вдъхновение е баба и, която е била шивачка. Преди да започне да учи дизайн, на 18-годишна възраст, дизайнерката се състезава за Норвегия в дисциплината лека атлетика. След като се премества в Англия и става майка на три деца, Nina създава своята едноименна марка през 2011 година. Nina Naustdal се увлича във висшата мода и обича да създава женствени, специални и уникални рокли. Нейната философия е: "Нормалното е скучно!", а именно тази философия се отразява в колекциите и. Дизайнерката създава ослепителни коктейлни рокли от италианска коприна и платове селектирани от целият свят, декорирани с ръчно пришити камъни Swarowski. Конфекцията на Nina Naustdal включва цветни принтове в женствени сенки. Сватбените и колекции се отличават с елегантност и уникалност. Всички шедьоври на дизайнерката се изработват в ателието и в Лондон, така че тя лично да може да наблюдава всеки етап от производството и да гарантира за изработката на всяка дреха.

Специално зa Sofia Fashion Week топ дизайнерът Osman Uzun представи ексклузивна мъжка колекция, вдъхновена от Италия за предстоящия есенно-зимен сезон. Дефилето за марката откри турският топ модел Сектан Тан. За Carducci дефилира специално и Mr. MENTHUNТ Али Алие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама