Стилни в офиса и през лятото


Стилни в офиса и през лятото

Всяка година очакваме слънцето с нетърпение, но с него идва и неизбежната дилема какво да облечем за работа.

Искаме да се чувстваме удобно, да сме свежи и стилни, но най-вече да изглеждаме представителни.

Британският сайт Femalefirst дава няколко модни съвета как да се обличат жените на работа в горещите летни месеци.

Блузи: Избягвайте ризи в големите горещини. Леките, свободно падащи блузи са много по-удобни и позволяват на кожата да диша.

Панталони: Отново избягвайте твърде тесните модели, памукът е ваш приятел тук. Леки, широки панталони са подходящи за някои дами, но ниските ще трябва да носят високи токчета, за да удължат краката си. Може да си помислите, че някои широки панталони са твърде ежедневни за дадено работно място, но проявете упорство, със сигурност ще намерите подходящ модел.

Сака: Леките, свободно падащи сака ще ви помогнат да се чувствате свежо. Черно, морскосиньо и сиво са традиционните цветове, но можете да добавите и летни нюанси в работния си гардероб чрез сакото. Това ще освежи цялостния ви външен вид, дори останалата част от облеклото ви е в черно.

Пола-панталон: Тези модели отново се завръщат и са идеални за работа през лятото. Те са лесни за носене и ще разкрият летния ви тен, без същевременно да са твърде къси. Носете ги с високи токчета, ако сте ниски, тъй като това ще ви помогне да удължите краката си.

Рокли: Летните рокли са идеални за работа, освен това облечени така, можете да отидете директно в бара след края на работния ден. В най-късия си вариант те трябва да са малко над коляното. Роклите с пеплум продължават да са модерни и са много подходящи за всички форми и размери. Не се страхувайте да експериментирате с шарки и цветове.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още от Мода


Реклама
Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама