Страхотни намаления на дамски дрехи през февруари в Creative-BG


Страхотни намаления на дамски дрехи през февруари в Creative-BG
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки че новогодишните празници са вече зад гърба ни, подаръците от Creative-BG продължават. Февруари е не само месецът на любовта, но тази година ще бъде и месецът на намаленията в Creative.

Тъй като знаем колко много обичате нашите модели, решихме да направим февруари много специален месец за вас, подарявайки ви допълнителна отстъпка от -20%. Целият месец ще можете да пазарувате на специални цени с нашия промо код SALE. Повече информация за кампанията можете да намерите на страницата ни във Facebook ТУК!

Подаръците в Creative-BG никога не спират

Сега имате възможност да се сдобиете с уникалните ни зимни облекла на много изгодни цени и да направите зимните месеци по-комфортни и красиви. Няма нищо по-приятно в студеното и мрачно време от нежната прегръдка на топлото, пухено яке. Ето защо ви предоставяме страхотни цени за цялата ни зимна колекция. Якетата ни са не само красиви, но и качествени. А ако предпочитате по-елегантната визия, можете да използвате нашия промо код, за да се сдобиете с ново, шикозно палто или рокля за офиса.

"Усмихнете" мрачното време навън с нашите свежи предложения

За клиентките ни, които обичат спортната визия, имаме много богат избор от модели за спорт или просто за разходка. Знаем, че обожавате спортните ни комплекти, затова ви предлагаме най-добрите цени през този месец. Вижте новите ни модели, които сме сигурни, че ще харесате. Спортната мода никога не е била толкова атрактивна и интересна, а ние се стремим винаги да сме в крак с последните модни тенденции. Цените във физическите ни магазини също са невероятни. Ако имате възможност, открийте ни в град София, Пловдив или Благоевград.

Обновете гардероба си с промо кода SALE

И понеже знаем колко обичате да пазарувате от нас, ще ви подарим допълнителна отстъпка от -20% не само за зимните ни предложения, но и за тези за останалите сезони. Погрижили сме се да ви осигурим избор от цветове и размери, така че да можете да се възползвате реално от нашите добри цени. Сигурни сме, че ви е много неприятно да искате да си купите нещо от някоя разпродажба и, разбира се, да няма вашия размер. Ето защо нашите намаления са реални, а възможността да обновите гардероба си изгодно - напълно достъпна. Всички наши продукти може да видите в онлайн магазина ни - creative-bg.net/drehi-za-zheni.

Нямаме търпение да стартираме нашата SALE кампания и да ви докажем за пореден път, че винаги мислим за вас. Заедно можем да направим живота си по-красив и вълнуващ, внасяйки повече цвят,положителни емоции и радост в зимните дни.

Открийте вашия стил и го покажете на света

Бодита, палта, якета, блузи, спортни комплекти, рокли, елеци, гащеризони, клинове, дънки, ризи, жилетки, туники или поли - грабнете ги сега с промо кода SALE. Посетете и нашата Facebook страница, защото ви обещаваме още страхотни намаления през цялата година. Следвайте ни, за да сте сигурни, че не изпускате нищо от нашата богата колекция за дамите. А скоро ще ви изненадаме и с нашата първа колекция за мъже.

Бъдете креативни с Creative-BG, защото заедно създаваме нашата модна приказка! Бъдете смели, дръзки и различни с актуалните ни модели - а сега и на невероятни цени!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама