Тенденции при банските за лято 2018


Тенденции при банските за лято 2018
Снимка: iStock/Guliver

Летният сезон вече е в разгара си и всички ние бленуваме за безкрайна синева, топъл пясък и студени коктейли. Тази идилия не би била пълна без перфектния бански, разбира се. Повечето жени разсъждаваме, че "още един чифт никога не е излишен" и досега не се е намерил някой да ни опровергае. Ако все още не сте сигурни на какъв да се спрете, ето кои са най-актуалните модели за сезона.

Дълбоко изрязан цял бански

Този модел би стоял чудесно на всички дами, които искат визуално да издължат краката си, без да акцентират прекалено много на корема и талията.

С едно рамо

Независимо дали сте се спрели на половинки, или цял бански, едното рамо е чудесен акцент за плажа, когато сте захвърлили всички бижута.

V-образно деколте

Като цяло, този тип деколте е много популярно през топлите месеци както за рокли и топове, така и за бански. V-образното деколте е подходящо за дръзките момичета, които се чувстват уверени в телата си.

С пискюли

Свикнахме да виждаме пискюлите върху сандали, чанти и бижута. Сега е ред на банските. А какво по-подходящо за едно свежо бохо лято от пискюлите?

С колан

Всяко лято тенденциите при банските имитират все повече „реалния” живот в града. През 2016 година на почит бяха спортните горнища, докато миналия сезон се отдадохме на Т-образни такива. Следващите месеци ще виждаме все по-често бански с колани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама