Тенденции при чантите за сезон есен/зима 2016


Тенденции при чантите за сезон есен/зима 2016

Тенденциите идват и си отиват, но с падането на температурите навън все повече се замисляме за новия ни гардероб през есента. Неделима (а и особено любима!) част от него са чантите, от които всяка жена може да има десетки. Ако и вие сте почитателките на този аксесоар, по-добре се запознайте с актуалните тенденции при чантите за есен/зима 2016.

Раница

Едни от най-атрактивните предложения са нещо средно между раница и елегантна дамска чанта. Общо взето, този аксесоар е страхотно допълнение към облеклото в спортно-елегантен стил.

Шик от 70-те

Сещате ли се за онези чаровни чанти, които сте виждали по старите снимки на майка си? Е, те отново са мода и за наша радост се комбинират чудесно с велур, деним и кожа.

Кръгли клъчове

Разбира се, не е задължително да се ограничавате само с клъчове, защото на пазара вече се предлагат и доста модели за през рамо.

Чанти с нетрадиционен дизайн

Ако си падате по смелите модни решения винаги можете да заложите на чанта в нетипична форма – радио, кутия с пуканки или чаша кафе. Със сигурност аксесоарът ще ви превърне в атракция на улицата!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама