Тенденции при обувките през лято 2017


Тенденции при обувките през лято 2017

Обожаваме лятото! Слънцето, морето, леките и ефирни материи, шапките с периферии, клъчовете в ярки цветове и… обувките, разбира се! А тенденциите за този сезон са интересни, пъстри, творчески и оригинални – дори толкова, че на Седмицата на модата в Ню Йорк видяхме „кроксове” на подиума. А ето на кои модели можете да заложите, ако искате да сте обути според повелите на великите дизайнери.

"Котешки" токчета

Няма нищо по-секси от това да дадеш лек намек за нещо специално. "Котешките" токчета определено са перфектната формула да добавите няколко сантиментра, без това да натоварва стъпалата ви.

Велурени маратонки

Няма начин да не сте забелязали колко са актуални комбинациите между маратонки и …всичко останало! Чудите се как можете да актуализирате тенденцията? Е, модните диктатори се постараха велурените маратонки да се настанят трайно в гардеробите ни и да заместят прословутите бели кожени кецове.

Чорапи и обувки на ток

И ето, че дойде моментът да се върнем назад във времето. Обувки на ток, комбинирани с чорапи, звучи почти като визия от филм на модните ужаси, но в действителност тенденцията съвсем не е за подценяване. Ключът към успешния аутфит е във внимателното избиране на чорапи – те трябва да са нежни, леки, а защо не и дантелени.

Плоски платформи

Добри новини на модния фронт - плоските платформи се завръщат! Можете да имате височината и да се чувствате удобно наведнъж!

Блясък, блясък и още блясък!

YSL, Balmain и още редица модни гиганти заложиха на блестящи обувки за сезон 2017. Сребро, злато, бронз – всичко е позволено, независимо дали ще го носите предимно за нощни партита, или в офиса!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама