Тоалетите на наградите Изборът на критиците


Тоалетите на наградите Изборът на критиците
Снимка: Getty Images/Guliver

Отличията "Изборът на критиците“ бяха раздадени вчера в Лос Анджелис.

Лентата "Юношество" бе отличена с наградата за най-добър филм за 2014 година, а заснелият я Ричард Линклейтър бе обявен за най-добър режисьор.

Отличието за най-добра актриса бе присъдено на Джулиан Мур за великолепното й изпълнение във филма "Все още Алис", а за най-добър актьор - на Майкъл Кийтън за ролята му в "Бърдмен".

С наградата "Изборът на критиците" за най-добър актьор в поддържаща роля беше удостоен Джей Кей Симънс за "Камшичен удар". При актрисите отличието в същата категория получи Патриша Аркет за "Юношество".

Някои известни дами впечатлиха с тоалетите си, докато други събраха доста негативни коментари от модните критици.

Дженифър Анистън не успя да спечели наградата за най-добра женска роля за изпълнението си в "Cake", но привлече погледите с червения си костюм на Gucci с голямо деколте. Тя го беше съчетала с ефектно златно колие, което падаше върху гърдите й.

Дженифър беше в компанията на годеника си Джъстин Теру, докато Анджелина Джоли не беше придружена от съпруга си Брад Пит. Тя също не си тръгна с отличието за най-добър режисьор, но беше ослепителна в сребристата рокля на Versace. Джоли не страдаше от липса на внимание, тъй като много звезди не пропуснаха да се щракнат с нея.

Носителката на наградата за най-добра актриса Джулиан Мур беше заложила на черна рокля с дантелено деколте на Saint Laurent.

Рийз Уидърспуун пък беше избрала тоалет на Lanvin в черно и малиново.

Бременната актриса Кийра Найтли беше придружена на церемонията от съпруга си Джеймс Райтън. Звездата от "Игра на кодове“ беше прикрила наедрялото си коремче със сивкава рокля на DEPOLZO.

Две от най-зле облечените дами, според критиците, бяха избрали бели тоалети. Розамунд Пайк беше в рокля на Valentino, а Марион Котияр в модел на Dior Couture.

 

Зеленият костюм на Андреа Райсбороу също събра доста негативни коментари.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама