Топ 5 аксесоара за лято 2021


Топ 5 аксесоара за лято 2021
Снимка: https://vzaro.bg/

Лятото е само на няколко седмици разстояние от нас! Сигурни сме, че всяка от вас, мили дами, които обича да пазарува – било то на промоции, или според актуалните модни тенденции – вече е отправила поглед не само към съвременната дамска мода онлайн, но и към света на аксесоарите. Защото вие много добре знаете, че една визия става перфектна само ако към нея са добавени подходящите аксесоари.

В духа на всичко това, специално за вас подготвихме и един много полезен списък. В него по-долу ще намерите най-актуалните аксесоари за лято 2021-ва година. Подгответе летния си гардероб по най-добрия и оригинален начин, за да бъдете отново неотразими, в центъра на внимание и с необходимите акценти, към любимите ви летни дамски рокли, ефирни дамски туники, дамски тениски и изобщо всичко, което обичате да носите през най-горещите дни от годината.

И така, да започваме! Ето ги и топ петте аксесоара за 2021-ва година!

1. Аксесоари за лице или така необходимата предпазна маска. Приятно ли ви е, или не, ще трябва да продължавате да я носите на някои закрити места. Разбира се, основната й функция е защитна, но защо пък да не носим красива маска, която да напаснем към дрехите и любимия ни стил. За лятото, изберете едновременно дишащи, но и материи, които да са с доказано осигурена защита срещу коронавирусната инфекция.

2. Аксесоари за коса. Напоследък, светът на аксесоарите е фокусиран именно към косата. Изключително модерни, например, са така наречените скрънчи. Това са обемни ластици, изработвани от ефирни и нежни материи, най-често в ярки цветове или пък комбинирани с орнаменти като перли, блестящи елементи и панделки от кадифе и сатен. През лятото е горещо и за дамите с дълги коси може да е невъзможно постоянно да са с изрядна прическа. За да запазите визията си безупречна, ви съветваме да носите скрънчи ластик в чантата си и да прибегнете до него, когато косата просто има нужда да прибрана, а вие да се чувствате удобно в динамичната градска среда.

3. Какви бижута онлайн да си изберем и купим за предстоящите летни дни? Все пак, бижутата са главен елемент в дамската колекция от аксесоари. Веднага ще ви разясним какво е актуално тази година. На почит, между другото, са екологично чистите и щадящи кожата бижута от медицинска стомана. Те са много практичен вариант за една ежедневна визия, в която златото и скъпоценните камъни не са най-подходящият избор, особено ако работното ви място просто не ги позволява. От друга страна, актуални ще са и масивните гривни, имитиращи розово злато и разбира се, всякакви пръстени и обеци от сребро.

4. Завръщането на романтичните брошки с камъни е факт! Беше много отдавна, може би, по време на нашите майки или дори бабите ни, когато брошката бе неизменна част от една красива елегантна дамска визия. Но днес, брошката претърпява истински катарзис. Освен с елегантни дамски блузи онлайн можете да я комбинирате и със спортни дамски тениски в промоции. Това е една много бюджетна и същевременно отлична визия на достъпна цена и с оригинален почерк. Не подценявайте и силата на брошката да разчупва визията. Добавете ярка или искряща брошка към скучното си офис дамско сако или към изчистеното си дамско яке в черно или кафяво.

5. Да не забравяме и за любимите дамски шалове. Шалът е не просто начин да се стоплим през зимата, а основен пролетно-летен аксесоар. Жените обичат да се завиват в него на плажа, но и да допълват визията си през пролетта в градска среда. Шаловете през лято 2021-ва година, между другото, е доста плътен като текстура. Използват се естествена коприна, кашмир и сатен. Ефирните шалове, на практика, са заменени с по-плътно стоящите по шията плажове. Цветовете са нежни или земни. Залага се на елегантно бежово във всички нюанси, както и повечето пастелни цветове.

Задължително се снабдете с нужните летни аксесоари и през тази година. Това няма да е трудно, защото за щастие, съвременните модни тенденции са ориентирани към изчистена визия в дрехите, комбинирана с красиви, екстравагантни или елегантни дамски аксесоари. Развихрете се пред огледалото и създайте смело своя нов дързък стил с бижута, шалове, аксесоари за коса и лице!

Успех, момичета! И не забравяйте, че най-важният аксесоар е вашата усмивка! А за всички останали аксесоари, включително и най-актуалните според съвременните модни тенденции, можете да разчитате на онлайн магазин V‘ZAR’O, в чиято колекция ще откриете страхотни попадения за отлична лятна визия.  

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама