В кутията с бижута на Кейт Мидълтън (снимки)


 В кутията с бижута на Кейт Мидълтън (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Херцогиня Катрин е една от най-обсъжданите светски знаменитости. Тя отдавна е покорила всички със своя елегантен стил. Част от него са украшенията за десетки хиляди долари, които й е подарил нейният съпруг принц Уилям. За никого не е тайна, че той обича да глези своята половинка.

През 2005 г. на палеца на Кейт бе забелязан пръстен от розово злато, украсен с два вида камъни: гранат и перла. Към този момент тя излизаше с принц Уилям малко повече от година и половина. Подаръкът бе символичен, защото перлата отговаря на рождения месец на Уилям, а гранатът – знаков камък за Кейт.

През 2010 г., когато връзката между двамата беше много сериозна и продължителна, новината за техния годеж и предстояща сватба обиколи света. В чест на щастливото събитие принцът подари на Кейт 12-каратов пръстен със сапфир, който е украсен с 14 малки брилянти. Това е любимият пръстен на херцогинята на Кеймбридж.

Това бижу преминава у нея по наследство от принцеса Даяна, който го е носила на своята сватба през 1981 г. Пръстенът е изработен от бижутерийна къща Garrard и е струвало 60 000 долара по онова време.

През 2011 г. Кейт Мидълтън и принц Уилям официално узакониха своите отношения. По този случай тя сложи сватбена халка, изработена от валийско злато. Тя е доста обикновена в сравнение с останалите й украшения. За сметка на това ежедневно напомня на Кейт за най-важното в живота й.

Само няколко месеца преди сватбата принц Уилям подари на своята избраница обици, които напомнят едно към едно годежния пръстен. Те също са преминали по наследство у Кейт от майката на Уилям. Принцеса Даяна ги е носила на много важни случаи, а херцогинята бе забелязана с тях през 2011 г., когато посети Канада.

Кейт Мидълтън обожава бижутерийния дом Kiki McDonough и с удоволствие носи украшенията на тази марка. В края на 2011 г., в навечерието на Коледа, херцогинята бе забелязана с обеци от зелен аметист и брилянти. Очевидно, това беше подарък от Уилям за зимните празници.

Според слуховете след раждането на принц Джордж и принцеса Шарлота, Уилям е подарил на майката на своите деца няколко скъпо струващи бижута, сред които са пръстен с брилянти, обици и колиета от бяло злато, предаде БГНЕС.

Миналата година, когато херцозите на Кеймбридж бяха на посещение в Австралия и Нова Зеландия, фотографите я запечатаха с часовник Ballon Bleu на френската фирма Cartier. Средната цена на такъв часовник е около 6000 долара.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама