Valentino заложи на нудизъм с ренесансов привкус (СНИМКИ)


Valentino заложи на нудизъм с ренесансов привкус (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Със своите масивни платформи, нежни презрамки и жесток блясък, моделът на Valentino, Tan-Go, бързо се превърна в любимец на Instagram. Фотографът Алесандро Мерло пък е натоварен с тежката задача да препозиционира обувката като символ на бохемата преди ерата на интернет.

Избирайки градините на Вила Арконати като място за фотосесията, Мерло насочва вниманието и към транс артистите Нетуно и Агнес Куесионмарк, модела Лина Жизел и DJ Чарли. Рамкирани от огромни чаршафи и подстригани живи плетове, образът на тези дългокоси сирени предизвиква този на ренесансовите портрети.

„Работата ми обикновено се върти около странното представяне и хакването на стандартите за красота, така че тази снимка наистина е коронен момент в моето фотографско пътуване. Вярвам в революционната сила на представянето на неконвенционални тела във визуалната култура. Започнах да мисля как бихме могли да представим голи, странни тела, за да предадем усещане за увереност и нежност, така че стигнах до идеята да създам огромна кубична структура от завеси. Резултатът е тази сцена на открито, която рамкира актьорския състав в живописна фантазия.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама