Велислава Торозова - създател на луксозни бижута и аксесоари


Велислава Торозова - създател на луксозни бижута и аксесоари
Снимка: Vivart

В света на луксозните бижута има създатели, чиито творения изпълват с вълшебство и изящество. Те ни впечатляват и комуникират с нас на емоционално ниво. Когато видим или носим бижу, което ни изпълва със задолволство и се откроява със своя стил и красота, то може да ни въздейства и вдъхновява на различни нива. Един такъв вдъхновител и талантлив създател е Велислава Торозова, творец и собственик на модния бранд Vivart®, чиито продукти можете да откриете на vivart.bg. Със своята визия и страст към бижутата, тя е пример в индустрията и вдъхновение за мнозина.

Вдъхновение и стил

Велислава Торозова съчетава в своите луксозни бижута елегантност, изящество и иновации. Тя е изключително вдъхновена от природата, красотата на формите и цветовете, които я заобикалят. Това се отразява във всяко нейно бижу, което излъчва уникалност и хармония. Стилът ѝ се характеризира с фини детайли, изчистени линии и неповторими комбинации от скъпоценни камъни и метали.

С много любов и внимание към всеки детайл тя създава изобилие от красота и емоции под формата на различни аксесоари, декорации и бижута за деца и дами. За изработката им тя разчита на висококачествени материали като естествени перли, полускъпоценни камъни, кристали, мъниста, тюл, сатен, органза, различни дантели и природни материали ( шишарки, жълъди, миди и др).

„Обичам да се разнообразявам като творя на различни теми. Това ме мотивира и вдъхновява, провокира мисленето и въображението ми. Затова и продуктите са уникални. Дори и да се опитам да повторя някой, то той се получава подобен, но не и еднакъв с предходния. Това разбира се не означава, че е по-малко красив, напротив! Винаги влагам най-доброто от себе си.“ споделя тя за работата си като дизайнер.

„Създадох Vivart®, защото чувството, че си зарадвал някого, това да знам, че една малка частица от мен е допринесла за усмивка и добро настроение, е незаменимо и безценно! Истинското удоволствие, удовлетворение и признание за труда ми е, когато видя радостта в очите на човек, който се е докоснал до творенията ми или получа емоционално, благодарствено съобщение или обаждане. Това е признакът, че съм достигнала очакванията на отсрещната страна, а в някои случаи дора съм ги и надминала. Това искам да постигна, това е смисълът на работата ми“, разкрива тя своя вътрешен свят на емоции и красота.

Велислава Торозова често приема персонализирани поръчки за луксозни бижута за семейни празници, бизнес събития и официални поводи. Нейните творения привличат вниманието с изящество, иновативност и уникалност. Успехът ѝ е пример за това как със страст, постоянно усъвършенстване и иновации може да се постигне върхово майсторство в индустрията на луксозните бижута.

Независимо дали търсите специален подарък за любим човек, или нещо уникално за себе си, на vivart.bg има по нещо за всеки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама