Victoria's Secret го направиха отново!


Victoria's Secret го направиха отново!
Снимка: Getty Images/Guliver

Луксозната марка за дамско бельо Victoria's Secret отбеляза с грандиозно шоу снощи 20-годишнината на традиционните коледни ревюта, съобщи "Индипендънт".

Пищното и бляскаво празненство за любителите на красотата се завърна в Ню Йорк, след като миналата година се проведе в Лондон. В тазгодишния спектакъл, радващ мъжките очи, се включиха 44 модели, като несъмнено погледите приковаха звездите на марката Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Кандис Суейнпоъл, Бехати Принсло и Лили Олдридж.

Заедно с тях за първи път дефилираха 10 нови момичета, но фокусът беше насочен към две от тях, Джиджи Хадид и Кендъл Дженър, които се очертават като новите топ модели на марката бельо.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!

Шоуто премина с неприлично количество блясък, съблазнителна плът и десетки ангелски крила. Въпреки че Риана отказа участие в шоуто в последната минута, на подиума се появиха Селена Гомес, The Weeknd и Ели Голдинг.

Една от най-големите атракции за вечерта беше сутиенът за 2 млн. долара, чието общо тегло на скъпоценните камъни е 1364 карата, като само диамантите тежат повече от 375 карата. 

Източник: БГНЕС

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама