Вижте снимката на Роналдо и Меси, за която всички говорят


Вижте снимката на Роналдо и Меси, за която всички говорят
Снимка: Getty Images

Кристиано Роналдо и Лионел Меси безспорно са едни от най-великите футболисти на нашето време и поради тази причина не се изненадваме, че участието им в най-новата рекламна кампания на Louis Vuitton предизвика невероятен интерес. На кадъра, който беше публикуван преди часове, двамата дългогодишни съперници на терена играят шах върху куфар на луксозната модна марка.

"Победата е състояние на ума", гласи надписът към фотоса, дело на известната фотографка Ани Лейбовиц. В Instagram профила на Кристиано снимката е харесана над 36 млн. пъти, докато в този на Лео - над 28 млн.

Интересен факт е, че 37-годишният Роналдо и 35-годишният Меси всъщност са заснети отделно, след което крайният резултат е постигнат чрез монтаж.

Изключително въздействащо послание на фона на Световното първенство по футбол, което вчера стартира в Катар. Португалецът и аржентинецът ще играят за страните си на Мондиала, доказвайки, че любовта им към футбола е неизчерпаема.

Относно отношенията им извън терена, за които се носят различни слухове, наскоро Роналдо сподели, че няма вражда между тях. В интервю за Sky Sports той подчерта, че много уважава Меси, смята го за невероятно добър играч, разбират се, но не могат да се нарекат приятели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама