Всякакви принтове на мода тази пролет


Всякакви принтове на мода тази пролет

Всякакви принтове ще боядисат улиците през пролетно-летния сезон. Колко по-шантави са, толкова по-добре. Харесваме ги във всякакви краски и цветове, нетрадиционни решения или обикновени плодове, насекоми, хора или абстрактни драски. Тяхно величество принтовете са властелините на уличния стил, че дори се промъкват и в най-елегантните гардероби. По-смелите комбинират и разцветките си по всевъзможни и съвсем несъчетаеми начини, други пък ги предпочитат като петно на визията.

Принтовете не са нова мания в модния свят, а винаги намират своя път към сцената. Всеки сезон ги виждаме под някаква форма, не при всички дизайнери, но са си все там. През пролетта им обръщаме обаче сериозно внимание, защото тази година са любими не само на улицата, но и на много от дизайнерите.

Пролетта и лятото ще са още по-специални, защото принтовете се случват не само с цветове, но и с различни материи. Миксираме, контрастираме, зашиваме заедно всякакви платове, които може и да изглеждат изненадващо на пръв поглед, но еклектиката е тенденция на сезон пролет-лято 2015. Резултатът е сбор от прелестни цветове и шарки, които формират чудесни принтове. Нещо като мозайка, създадени от добре подбрани парчета платове, които създават забавни и нетипични комбинации. Да не забравяме и животинските красоти, които и този сезон са все така силен тренд. Пристигат под всякакви форми и разцветки, като любимите ни завинаги си остават змийски, тигрови или крокодилски шарки. Не липсват и зеброви мотиви, които не задължително са в черно и бяло.

Срещаме притовете много разнообразни при модните къщи. Някои избраха съвсем ситни цветя, които покриха дрехите като при Marc Jacobs и Maison Martin Margiela или геометрични фигури като при Dsquared2 и Marni. Принтове видяхме и при модните къщи Mara Hoffman, Donna Karan, Acne, Anna K, Carolina Herrera, Alex S Yu, Zimmermann, Alexander McQueen, Jean Paul Gaultier, A Detacher. А сигурни сме ще виждаме и всеки следващ сезон под някаква форма.

И все пак, стандартните принтове на райета, религиозни детайли и исторически фигури са все така модерни. Просто бъдете смели, това е най-силната тенденция.

 

Източник: hashtag.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама