Дни на предизвикателствата в НДК


Дни на предизвикателствата в НДК
Снимка: iStock/Guliver

Най-големият фестивал за екстремни спортове, екология и туризъм "Дни на предизвикателствата“ изкачва следващото стъпало в развитието си. През 2015 г. между 1 и 3 декември събитието ще се проведе в зала 3 на НДК, предлагаща по-широко пространство, комфорт и възможност за много нови активности.

Програмата вече е целодневна, готова да посрещне очакванията на увеличаващата се публика. Наред с традиционните прожекции на приключенски и екстремни филми, лекции и презентации на смели атлети и пътешествeници във вечерната част, през деня посетителите ще могат да се включат в поредица от тематични уъркшопи, практически курсове, както и открити дискусии. Паралелно в залата ще се състои и изложение на спортна екипировка, туристически услуги, технологични и хранителни продукти, специализирани в областта на алтернативните и екстремни спортове и насърчаващи здравословния начин на живот сред природата.

11-то издание на "Дни на предизвикателствата“ ще отдели специално внимание на бележещото възход планинско бягане. Специален гост от Франция ще бъде звездният бегач Жулиен Шорие, носител цяла поредица от отличия от престижни състезания на световно равнище. От българска страна дисциплината достойно ще представи Кирил Николов-Дизела, подобрил тази година времевия рекорд при преминаването на маршрута "Ком-Емине".

Пълната вечерна програма, както и акценти от допълващата се дневна част могат да бъдат видени на официалния сайт predizvikatelstva.com.

Билетите вече са в продажба на цени, запазени от миналата година: тридневен за 20 лв от Ticketlogic.bg и Билетен център НДК и 17 лв от магазини "Стената“. На място в дните на събитието цените ще са 23 лв. за три дни и 10 лв за еднодневни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама