12 съвета за добро здраве от Ванга


12 съвета за добро здраве от Ванга

Пророчицата Ванга може вече да не е между живите, но ние е завещала много мъдри съвети, в които трябва да се вслушаме. Ето 15 неща, които всеки трябва да спазва, за да има добро здраве и правилно хранене.

1. Светът е започнал с билки – запомнете го! Но билките на всяка страна лекуват само хората, които живеят в нея! Всеки трябва да се лекува със своите билки!

2. Движете се повече и работете. Мързелът е болест, която уврежда както нравствено, така и физически. Чистотата трябва да се издигне в култ. Замърсяване - физическо или духовно, е обратно на създаденото от Бога, което е винаги и чисто, и красиво.

3. Вие сами тровите Земята и храните потомството си с отрови. После идвате и се оплаквате: „Ох, колко хора са хванали рак, колко нови болести плъзнаха… Помогни, Ванге! “ Вразумете се по-скоро, иначе ще страдате.

4. Запомнете – лекарствата затварят вратите, през които могат да влязат билките и да излекуват болния организъм. За всяка болка има билка!

5. Повечето болести идват от простуда. Затова не стойте на течение, не стойте на влага и не пийте студена вода.

6. Не бъдете нервни, не живейте със страх! Ако трябва, прегледайте се на невролог, отидете на лечебни бани, успокойте се! Със страх не се живее!

7. Често пийте чай от горски плодове и растения - те са чисти и са извор на здраве. Минимум веднъж седмично яжте варено жито. Пийте много вода, за да се очиства организма ви и да имате сили.

8. Защо пушите? Ако бе хубаво, и мъжете, и жените щяха да имат комини на главите. Махнете тютюна, живейте по-дълго и без болести.

9. Не се плашете от болестите. Имайте вяра - и най-здравият, ако няма вяра, ще умре.

10. Има два вида болести. Едните се лекуват с професорски церове, другите – с бабини. Най-важно за лечението е да знаеш диагнозата.

11. Земята е нашата обща майка, мислете за нея като за жив човек. Както тровите тялото си с химикалите, посипвате и нея с торове, дето задушават. Почитайте Земята, тя всички нас ни храни, търпи ни, докато не се измори от безчинствата человечески… И тогава се надига и наказва. Вразумете се овреме, инак ке страдате дълго.

12. По-страшно от най-лошата болест е отчаянието! Не се отчайвайте, защото то разяжда отвътре. Гледайте на живота по-ведро!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама