3 стъпки към живот без обилно потене


3 стъпки към живот без обилно потене
Снимка: ODOREX

Вие сте активен човек с професия и социален живот, обичате да пътувате и да излизате с приятели, но има нещо, което ви притеснява да разгърнете целия си потенциал, особено пред други хора – безконтролното и обилно потене, което се появява внезапно, когато най-малко го очаквате. Всеки, който е жертва на това състояние, знае колко стресиращо може да е то, а също и колко безполезни са в тези случаи дезодорантите, които само маскират за малко положението, а след това то отново излиза от контрол.

В следващите редове ще разгледаме защо дезодорантите не са решението на проблема с обилното потене и кое все пак е – защото истината е, че такова има.

Накратко казано, изпотяването е процес, в който потните жлези отделят течност (съставена предимно от вода, както и малко сол и мазнини), а това е предизвикано от промени в температурата на тялото ни, на околната среда, при силни емоции – страх, радост, вълнение. При състояние на хиперхидроза потенето е постоянно и е буквално навсякъде – подмишници, длани, стъпала, лице, и не може да бъде повлияно от традиционните продукти, предлагани като средства за справяне с потенето.

Продуктите на biotrade от серията ODOREX обаче се справят решително и дори спират потенето за период от 10 до 14 дни, а сега ще разберем и как точно се случва това, в стъпки.

ODOREX В ТРИ ЛЕСНИ СТЪПКИ

И така, вече сте наясно, че дезодорантите не вършат работа при обилно потене, защото само маскират миризмата. Това, от което реално имате нужда, е антиперспирант – средство, което се бори със самото потене. Активната му съставка е базирана на алуминиеви соли, които временно блокират само свръхактивните потни жлези и това води до намалено отделяне на влага през кожата в конкретната зона.

Серията ODOREX предлага антиперспиранти, създадени да се справят с изпотяването както под мишниците, така и на дланите и стъпалата. Има обаче няколко изключително важни условия, които трябва да бъдат спазени, за да може те да изпълнят ролята си безупречно.

СУХА И ЗДРАВА КОЖА

Първото условие е кожата, която ще третирате, да е напълно суха, здрава и, ако се налага – епилирана, но преди повече от 24 часа. Това е ключов фактор за успех при използването на антиперспиранти, а причината е, че чистата и суха кожа дава възможност на веществата в продукта да проникнат до потните жлези и да ги блокират.

Нанесете по 2 впръсквания от Odorex Deo спрей или нанасяния от Odorex Deo рол-он върху кожата, след като сте се уверили, че сте напълно подсушили зоната, като повтаряте тази процедура три последователни вечери.

Ако имате съмнения, че кожата ви не е напълно суха, използвайте сешоар, за да подсушите напълно. Много е важно и да НЕ нанасяте продукта върху наранена и току-що епилирана кожа, тъй като ще причини парене и щипане.

ИЗЧАКАЙТЕ ДА ИЗСЪХНЕ

Тази стъпка е кратка и лесна, но също толкова важна – не обличайте дрехите си, докато продуктът не изсъхне напълно върху кожата ви. Идеята е да попие изцяло в кожата, а не да се разнесе по дрехите и съответно да изгуби ефекта си.

ИЗПЛАКНЕТЕ С ВОДА

На следващата сутрин изплакнете третираната зона с вода и вечерта повторете процедурата отново (общо три вечери подред).

При тези условия на ползване вероятно ще можете да поддържате ефекта на Odorex само с едно впръскване и то след 10 – 14 дни или при поява на повторно изпотяване. Продуктите от серията осигуряват гарантиран и дълготраен контрол над обилното изпотяване и неприятна миризма на ръцете, подмишниците и краката. Характерно за тях е, че те не нарушават общата терморегулация и не предизвикват компенсаторно изпотяване в други зони на тялото.

Серията съдържа спрей за подмишници и длани с удължено действие, спрей за крака, както и рол-он, а в състава на всички тях е включен алуминиев хлорид – неорганична кристална сол, която предпазва от изпотяване с доказана безопасност в различни клинични изследвания в последните години.

Продуктите ODOREX са създадени от дерматолози, с доказан при тестове 100% ефект и са подходящи за дългосрочна употреба – вероятно заради съвкупността от всички тези фактори, те са и любим продукт на много хора, които след години безуспешна борба с прекомерното потене вече имат съмишленик на своя страна и могат отново да се радват на пълноценен живот без притеснение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама