3 стъпки към живот без обилно потене


3 стъпки към живот без обилно потене
Снимка: ODOREX

Вие сте активен човек с професия и социален живот, обичате да пътувате и да излизате с приятели, но има нещо, което ви притеснява да разгърнете целия си потенциал, особено пред други хора – безконтролното и обилно потене, което се появява внезапно, когато най-малко го очаквате. Всеки, който е жертва на това състояние, знае колко стресиращо може да е то, а също и колко безполезни са в тези случаи дезодорантите, които само маскират за малко положението, а след това то отново излиза от контрол.

В следващите редове ще разгледаме защо дезодорантите не са решението на проблема с обилното потене и кое все пак е – защото истината е, че такова има.

Накратко казано, изпотяването е процес, в който потните жлези отделят течност (съставена предимно от вода, както и малко сол и мазнини), а това е предизвикано от промени в температурата на тялото ни, на околната среда, при силни емоции – страх, радост, вълнение. При състояние на хиперхидроза потенето е постоянно и е буквално навсякъде – подмишници, длани, стъпала, лице, и не може да бъде повлияно от традиционните продукти, предлагани като средства за справяне с потенето.

Продуктите на biotrade от серията ODOREX обаче се справят решително и дори спират потенето за период от 10 до 14 дни, а сега ще разберем и как точно се случва това, в стъпки.

ODOREX В ТРИ ЛЕСНИ СТЪПКИ

И така, вече сте наясно, че дезодорантите не вършат работа при обилно потене, защото само маскират миризмата. Това, от което реално имате нужда, е антиперспирант – средство, което се бори със самото потене. Активната му съставка е базирана на алуминиеви соли, които временно блокират само свръхактивните потни жлези и това води до намалено отделяне на влага през кожата в конкретната зона.

Серията ODOREX предлага антиперспиранти, създадени да се справят с изпотяването както под мишниците, така и на дланите и стъпалата. Има обаче няколко изключително важни условия, които трябва да бъдат спазени, за да може те да изпълнят ролята си безупречно.

СУХА И ЗДРАВА КОЖА

Първото условие е кожата, която ще третирате, да е напълно суха, здрава и, ако се налага – епилирана, но преди повече от 24 часа. Това е ключов фактор за успех при използването на антиперспиранти, а причината е, че чистата и суха кожа дава възможност на веществата в продукта да проникнат до потните жлези и да ги блокират.

Нанесете по 2 впръсквания от Odorex Deo спрей или нанасяния от Odorex Deo рол-он върху кожата, след като сте се уверили, че сте напълно подсушили зоната, като повтаряте тази процедура три последователни вечери.

Ако имате съмнения, че кожата ви не е напълно суха, използвайте сешоар, за да подсушите напълно. Много е важно и да НЕ нанасяте продукта върху наранена и току-що епилирана кожа, тъй като ще причини парене и щипане.

ИЗЧАКАЙТЕ ДА ИЗСЪХНЕ

Тази стъпка е кратка и лесна, но също толкова важна – не обличайте дрехите си, докато продуктът не изсъхне напълно върху кожата ви. Идеята е да попие изцяло в кожата, а не да се разнесе по дрехите и съответно да изгуби ефекта си.

ИЗПЛАКНЕТЕ С ВОДА

На следващата сутрин изплакнете третираната зона с вода и вечерта повторете процедурата отново (общо три вечери подред).

При тези условия на ползване вероятно ще можете да поддържате ефекта на Odorex само с едно впръскване и то след 10 – 14 дни или при поява на повторно изпотяване. Продуктите от серията осигуряват гарантиран и дълготраен контрол над обилното изпотяване и неприятна миризма на ръцете, подмишниците и краката. Характерно за тях е, че те не нарушават общата терморегулация и не предизвикват компенсаторно изпотяване в други зони на тялото.

Серията съдържа спрей за подмишници и длани с удължено действие, спрей за крака, както и рол-он, а в състава на всички тях е включен алуминиев хлорид – неорганична кристална сол, която предпазва от изпотяване с доказана безопасност в различни клинични изследвания в последните години.

Продуктите ODOREX са създадени от дерматолози, с доказан при тестове 100% ефект и са подходящи за дългосрочна употреба – вероятно заради съвкупността от всички тези фактори, те са и любим продукт на много хора, които след години безуспешна борба с прекомерното потене вече имат съмишленик на своя страна и могат отново да се радват на пълноценен живот без притеснение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама