5 котета си търсят дом


5 котета си търсят дом

5 котета ще търсят своето семейство тази събота, 16 май, от 11 до 16 ч в Без Бар (познат като “котешкото кафе на Силвия Стойчева” на ул. 6-ти септември ).

Багира, Рис и Челси са спасени от Четири лапи от дома на стопанина им, който починал. Ая и Ронин пък са деца на намерената на улицата мама Моли. Заедно с четирите си други бебета котараната вече е щастливо осиновена.

Всеки, който иска да се запознае с котетата и да помисли върху възможността да направи някое от тях част от семейството си, е добре дошъл.

“Котешките срещи” се организират от информационната кампания за отговорно отношение към котките в България ОКотки и Четири лапи. На място всички гости ще могат да получат съвети от ветеринарен доктор на Четири лапи за всички необходими грижи, които трябва да се полагат за котето, за да бъде здраво и щастливо. Ще можете да поговорите и със Силвия Стойчева, която от години помага на бездомни животни и организира редица спасителни мисии.

Всяко осиновено коте на събитието ще получи първа безплатна ваксина и обезпаразитяване от кампанията на ОКотки, предоставяща 400 безплатни ваксини и обезпаразитявания на котките, осиновени с помощта на партньорските организации.

Надяваме се с любезното домакинство на Без Бар и съдействието на ОКотки и Четири лапи тези “котешките срещи” да станат традиционни и да помогнем на бездомни животни да намерят своето семейство.

За ОКотки

Целта на кампанията за отговорно отношение към котките ОКотки е да предоставя полезна информация за правилното отглеждане на домашната котка, профилактичните прегледи, редовната ваксинация, обезпаразитяването и контрола върху раждаемостта. Кампанията ОКотки се осъществява в партньорство с неправителствени организации, ветеринарни клиники и доктори, образователни институции, популярни личности. Подробна информация може да бъде намерена тук.

Настоящите и бъдещи стопани на котки могат да задават своите въпроси и на официалната Facebook страница на ОКотки, където с експертна помощ на разположение са десетки ветеринарни лекари от цяла България.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама