70-годишна жена е открила извора на младостта


70-годишна жена е открила извора на младостта

Трудно е да повярвате, но американката Анет Ларкинс всъщност е на 70 години. Тя има изключително гладка кожа, като твърди, че не се е подлагала на пластични операции.

Анет наистина е открила "извора на младостта" и той може да бъде намерен в нейния заден двор, който е пълен с плодове и зеленчуци. Анет пие дъждовна вода, която събира в двора си, яде плодове и зеленчуци, които растат отново в него, и е веган суровояд. Тя казва, че храната в нейния двор е "изворът на младостта й".

Съпругът на Анет притежавал магазин за месо през 60-те. Тогава тя решила да стане вегетарианка. След години станала веган суровояд. Анет казва, че не яде животински продукти, нейната храна не е топлинно обработена и това се отразява страхотно на здравето и външния й вид.

"Моето меню включва плодове, ядки, зеленчуци и семена", споделя Ларкинс.

Съпругът на Анет, Амос, обаче не последвал примера й и продължил да яде по същия начин. "Много ми се иска да бях направил това, което тя." Хората дори се чудят дали Анет наистина е негова съпруга. "Често ме питат неща от рода на: "Какво правя с такова младо момиче?" или "Ти си довел внучката си с теб?"."

Амос ежедневно приема лекарства за високо кръвно налягане и диабет. Анет казва, че дори не пие аспирин.

"Аз съм много жизнена и пълна с енергия. Всяка сутрин ставам не по-късно от 5:30 часа", споделя изумителната жена.

След като нейните приятели и непознати не преставали да й задават въпроси за здравето и младежкия й вид, тя решила да издаде две книги "Journey To Health" и DVD с полезни съвети.

Наистина Анет изглежда невероятно за годините си. Убедете се сами:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама