Триковете на звездите за лятна топ форма


Триковете на звездите за лятна топ форма

Лято е – време за плаж, партита и забавления на слънце. Но за съжаление, вие все още носите "зимното" си тяло и не смеете да се съблечете по бански. Няма място за притеснения! Ето няколко съвета от знаменитостите, които ще ви помогнат да сте в топ форма през цялото лято.

Изкуственият тен на Ким Кардашиян

Тайното оръжие на кралицата на риалити програмите Ким е изкуственият тен. Тя твърди, че тялото с тен изглежда по-слабо, особено по бикини. Качественият автобронзант ще ви помогне да изглеждате по-стройни, когато сте на плажа.

"Не обичам да показвам тялото си бяло. Винаги работя върху тена си, преди да отида на ваканция“ – споделя Ким.

Здравословното хранене на Гуинет Полтроу

Когато става дума за здравословно хранене, малко са тези, които могат да се мерят с Гуинет Полтроу. Тя залага на органичните храни, макробиотичния подход и, разбира се, нейния личен фаворит – детоксикацията.

Няколко пъти годишно Гуинет изключва от менюто си захарта, млечните продукти, глутена и алкохола, за да пречисти организма си, да засили метаболизма и да се отърве от излишното тегло. Особено през пролетта, преди сезона на бикините.

Ако искате да последвате примера на Гунет, заложете на зелените смутита, простите супи, задушена риба и зеленчуци.

Английската сол на Дженифър Лоурънс

Тайната на Дженифър Лоурънс за бързо влизане във форма е проста: английска сол.

Традиционното средство против запек всъщност премахва подуването, извличайки излишната вода от стомаха и червата, като по този начин прави корема плосък и готов за бикини.

Това е трик, който можете да използвате винаги – не само за плажа, а и когато ви се налага да влезете в някоя супертясна рокля.

Без въглехидрати като Аманда Сийфрид

Вероятно е трудно да се откажете от любимата си паста, но според Аманда Сийфрид си струва. Тя се придържа към суровоядството и твърди, че се чувства пречистена и пълна с енергия.

Можете да опитате да замените спагетите с настъргани сурови тиквички или блата за пица - с карфиол.

Протеиновите шейкове на Дженифър Лопес

На 46 години Дженифър Лопес изглежда все така ослепителна и секси. Тя се упражнява много усилено, но малката й тайна е добавянето на протеин на прах към сутрешните й смутита, преди да отиде да тренира.

„Протеиновите шейкове са бедни на калории, но ме зареждат с енергия. Колкото повече остаряваме, от толкова повече протеини имаме нужда“ – споделя Дженифър.

Лютата напитка на Бионсе

Също като Гуинет Полтроу, и Бионсе разчита на детоксикацията, за да се поддържа във форма.

В нейния случай става дума за 10-дневно пречистване, по време на което тя изпива по 6-10 чаши вода на ден, смесена с лимонов сок, кленов сироп и лют пипер. Тази смес засилва метаболизма.

Освен напитката, Бионсе консумира и риба и зеленчица, за да поддържа нивата си на енергия високи.

Огромните количества вода на Кейт Уинслет

Водата е най-доброто оръжие на всяка звезда в борбата с подуването.

От една страна, когато сме дехидратирани, често бъркаме жаждата с глад и се нахвърляме на храната. От друга страна, пиенето на много вода спомага за по-бързото извеждане на токсините от организма. Да не говорим за чудесата, които прави с кожата.

Ексфолиацията на Ел Макферсън

Неслучайно Ел Макферсън е известна с прякора „Тялото“. Каква е нейната тайна да поддържа това тяло в топ форма?

„Ексфолииране, ексфолииране, ексфолииране. Това е единственият начин кожата ви да бъде мека, гладка и сияеща“ – казва Ел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама