Аквасорс Зелена Енергия за добро клетъчно здраве


Аквасорс Зелена Енергия за добро клетъчно здраве
Снимка: Архив

Аквасорс Зелена Енергия се предлага под формата на капсули и представлява суперхрана, която служи за поддържане на добро клетъчно здраве. Съдържа в себе си водорасли АФА, Спирулина и Алфалфа. Това е решението за добър имунитет за вас и за детето ви!

Аквасорс Зелена енергия помага за поддържане на клетъчното здраве и на имунитета. Това е отличен начин за подпомагане на имунната система на хора от всякаква възраст. Помага на организма да се справи по-лесно с вируси, настинки и всякакви други инфекции. Водораслите действат на клетъчно ниво и по този начин регенерират организма и го детоксикират. Поради тази причина са подходящи за хора, страдащи често от отпадналост или безпричинна умора.

Продуктът е особено подходящ и за майки, които кърмят децата си. Добавката подобрява количеството и качеството на кърмата. Аквасорс Зелена енергия е пълен с витамини, минерали и редица други полезни вещества. Подпомага имунните функции, а витамините в него допринасят за намаляване на чувството за умора и отпадналост.

Продуктът подпомага и умствената дейност. Допринася за нормалната функция на имунната и нервната система. Съдържа и витамин С, който повишава енергийните нива.

Продуктът съдържа желязо. То допринася за подобряване на когнитивната функция. Намалява симптомите на изтощение, умора и отпадналост. Повишава издръжливостта на ума и тялото.

Подходяща е за деца, които боледуват често и за такива, които посещават ясла или детска градина и са изложени на риск от вирусни инфекции. Препоръчителна е употребата му и от бременни, тъй като благодарение на състава си подобрява усвояването на храната, а оттам - и изхранването на плода. Помага на хора с отслабена имунна система и на такива, които се нуждаят от повече концентрация и по-добра памет.

От полза е и при желание за повече енергия и за регулиране на теглото. Помагат и на възрастни хора с намален имунитет да преодолеят склонността си към често боледуване.

Една от съставките на Аквасорс Зелена енергия са водораслите АФА. Смятани са за едни от най-ефикасните и пълноценни хранителни източници. Учени, които са ги изследвали, ги определят като една от най-добрите суперхрани, които изобщо съществуват. АФА са напълно натурални, за разлика от много други видове водорасли. Виреят свободно и не са култивирани от хора. Изсушават се по специален начин, наречен BioActive Dehydration. Той е патентован от АкваСорс. Тяхното сушене се извършва при температура, която не трябва да е по-висока от 40.5°C. Това подпомага запазването на техните хранителни стойности. Богати са на минерали и витамини. Те са изцяло естествени и натурални.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама