Диета с яйца сваля до 10 килограма


Диета с яйца сваля до 10 килограма

Начини за отслабване - бол! Трябва да намерим своя режим, с който да се чувстваме най-добре и да постигаме най-бързи и ефективни резултати, без да връщаме обратно свалените килограми.

Яйцата са една от най-полезната храна, която всеки трябва да включи в менюто си. Холестеролът, който трупаме от тях не е вреден и не бива да се заблуждаваме от този мит.

Освен яйцата, горещо се препоръчва следната храна, която трябва да включите в ежедневната диета: пилешко месо, пуешко месо, риба, плодове и зеленчуци с малко количество въглехидрати, билкови чайове без захар и вода. Значително трябва да намалите приема на въглехидрати, а хлябът, тестените изделия и картофите са строго забранени. За три месеца придържане към този режим на хранене можете да отслабнете до 30 кг. Един от известният организаторите на тази диета е холивудския актьор Адриан Броуди, който успя да свали 15 кг подготвяйки се за ролята си във филма "Пианистът". Неговата версия на тази диета е била следната: яйца за закуска, малко парче печено пиле за обяд и парче риба със зеленчуци за вечеря.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама