Диета за плосък корем


Диета за плосък корем
Снимка: iStock/Guliver

Излезе книгата "Диета за плосък корем” от Дейвид Зинченко – човекът, който помогна на много хора да се справят с увеличената обиколка на талията си и да подобрят качеството си на живот. Книгата предлага комбиниран метод за овладяване на затлъстяването в областта на корема – а именно чрез правилен подбор на храната и лесни, но суперефективни физически упражнения.

"Диета за плосък корем” (ИК "Сиела”) не съдържа единствено хранителен режим. Зинченко уточнява от самото начало, че изданието е резултат от дългогодишна работа с най-актуалните научни открития, отнасящи се до затлъстяването и изследва начините, по които наличната информация на специалистите може да се приложи в разумно изготвен режим, включващ комбинация от правилно хранене и упражнения.

Една от основните мисии на автора е да покаже, че висцералните мазнини (тези около корема) са отговорни за всичко от външния вид, през здравето на цялото тяло до финансовия статус на човек. В професионалния си път той се занимава със списания като Men’s Health и Men’s Fitness – издания, които се фокусират основно върху визията. Това подтиква Зинченко да намери пътя към перфектния външен вид.

В "Диета за плосък корем” ще откриете добре структурирана информация за храните, които стимулират обмяната на веществата и тези, които са отговорни за обиколката на талията. В специално приложение ще откриете и илюстрации на най-ефективните физически упражнения в борбата срещу мазнинките по корема. Отделна глава от книгата е посветена на хората с по-динамично ежедневие, които имат нужда от бърза формула за дълготрайни резултати.

В стремежа на модерния човек към безупречна визия мнозина попадат в крайности и подлагат телата си на тежки режими и непосилни физически програми. За онези, които предпочитат балансирания подход към постигането на здраво тяло, книгата "Диета за плосък корем” дава основите на самоусъвършенстването, от което печели не само външният вид, но и цялостното състояние на организма и начина на живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама