Джей Ло ни съветва как да влезем във форма


Джей Ло ни съветва как да влезем във форма

Дженифър Лопес е поредната звезда, която се е заела със задачата да ни мотивира да водим здравословен и активен начин на живот. Певицата е новото лице на програмата BodyLab.

Изпълнителката, която е майка на двама близнаци, демонстрира перфектната си фигурна на рекламите кадри. Тя доказва, че една жена може да бъде в страхотна форма дори и на 45 години. Макар че запазената марка на Джей Ло е пищното й дупе, на снимките певицата с гордост показва плоския си корем, за който биха й завидели много по-млади жени.


Целта на BodyLab е да помогне на жените от цял свят да водят по-щастлив и здравословен начин на живот. И гледайки Лопес, тя определено е успяла.

"Във всичко, което правя – музиката, филмите, книгата ми, фондацията ми, винаги се опитвам да вдъхновявам жените да бъдат най-добрата и щастлива версия на себе си. Присъединих се към семейството на BodyLab не само заради тяхната цел да създават страхотни здравословни и фитнес продукти за жени, от жени, но също така и заради техния подход към холистичния начин на живот. Това не е решение в бутилка. Не е някоя модерна диета, а част от здравословен режим, който кара метаболизма ви да работи по-здраво. Това е начин да обичаш тялото си“, казва Лопес.

Регистрирайки се на bodylab.com, ще получавате безплатно фитнес съвети, тренировки, персонални диетичи менюта и трикове за отслабване от Дженифър Лопес и сертифицирани треньори и диетолози.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама