Ето как французойките поддържат слаби фигури


Ето как французойките поддържат слаби фигури
Снимка: iStock/Guliver

За страна, където може да намерите прясно изпечени кроасани, франзели и десерти на всеки ъгъл, повечето французи нямат проблеми с теглото. Само помислете за Коко Шанел, Леа Сейду и Бриджит Бардо.

Французойките са известни не само с елегантността си, но също така имат и начин на мислене, който им помага да останат слаби с много малко усилие.

За разлика от много нации, където хората често ядат сандвичи на бюрата си, французите приемат яденето като прекрасно преживяване, на което трябва да се насладят с приятели и семейство.

За тях е важно да отделят достатъчно време на основните си хранения, като те ядат за удоволствие, а не само от необходимост. По този начин те са по-малко склонни да се отдадат на изкушения.

Когато става въпрос с какво се хранят, френските жени предпочитат домашно приготвени ястия в малки порции. И макар че много хора са фенове на нисковъглехидратната диета, във Франция хлябът и пастата присъстват редовно на масата. Но отново всичко се свежда до умереността.

И макар че много хора заменят маслото и захарта за изкуствени съставки, французойките предпочитат да се радват на оригиналът, но с мярка.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама