Как да имаме повече енергия?


Как да имаме повече енергия?
Снимка: iStock/Guliver

Поставихте ли си смели цели за тази година? Повече спорт, повече продуктивност, повече разходки сред природата, повече игри с децата, повече споделени изживявания с любимия...

Често искаме „повече“. Но времето не е единственият фактор, който ни спира. Понякога просто нямаме енергия и сили. Този проблем е комплексен и със сигурност психическото състояние има доста общо, но знаете ли, че причината може да е чисто физическа и лесно решима?

„Енергия“, всъщност, може да означава, че организмът функционира добре – всички системи са в изправност и разполагат с необходимото, за да си свършат работата. Има някои издайнически знаци, с които бързо можете да забележите, че това не е така – лесна уморяемост, раздразнение, небалансирано хранене, недостатъчен сън, редовни настинки или вирусни инфекции, понякога с усложнения... Решението може да е просто – подкрепа за имунната система. В случай че търсите вариант, който е напълно естествен и същевременно – високоефективен, можете да се доверите на новата хранителна добавка Омникод Имуно. Тя е създадена в помощ на организма – както при най-малките, така и при големите. Укрепва имунната система в дългосрочен план, но първите резултати се забелязват още в началото на приема. Натуралните комплекси в Омникод Имуно са отдавна проучени, многократно усъвършенствани и клинично изследвани.

В основата на формулата е изключителният Epicor® - сух ферментат на мая за печене (Saccharomyces cerevisiae), изобилстващ на биоактивни метаболити - бетаглюкани, антиоксиданти, протеини, полизахариди, витамини, минерали и други хранителни вещества. Някои от конкретните ползи на Епикор, които имат пряка връзка с енeргията и устойчивостта на организма, са:

- ускоряване на имуннния отговор чрез значително увеличение на серумната антиоксидантна защита в рамките на 2 часа след прием;

- повишена защита на телесните лигавици срещу проникване на бактерии;

- по-балансиран имунен отговор при прояви на алергична реакция;

- облекчени симптоми при поленова алергия;

- повишен комфорт на гастроинтестиналния тракт, който е решаващ фактор за състоянието на имунната система.

Омникод Имуно включва и иновативния високотехнологичен комплекс Nutra-C™ с няколко форми на вит. С. За разлика от обикновения вит. С, този комплекс осигурява бързо усвояване, по-добро задържане в организма, по-ниска загуба в урината и липса на храносмилателни проблеми след прием.

За да отговори на особеностите на различните възрасти, Омникод Имуно се предлага в две форми – течност с приятен плодов вкус за деца над 1 г. и капсули за възрастни и младежи над 12 г. Ще ги намерите в аптеките и онлайн на bionat.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама